1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Unmaintained [TH] SVG Templates by ThemeHouse 1.0.0a

Store your vector images as templates, allowing for language phrasing and style-specific changes.

  1. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    Waindigo submitted a new resource:

    SVG Templates by Waindigo (version 1.0.0) - Store your vector images as templates, allowing for language phrasing and style-specific changes.

    Read more about this resource...
     
    James likes this.
  2. Slavik

    Slavik XenForo Moderator Staff Member

    What copyright is added with this?
     
  3. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    No copyright with this one. Copyright is added automatically to any of my add-ons that have certain code event listeners included. But since there aren't any...
     
  4. Slavik

    Slavik XenForo Moderator Staff Member

    Ok cool thanks.
     
  5. Luxus

    Luxus Well-Known Member

    I attempted in the past to convert my little png icons to SVGs, but they looked terrible and writing SVGs from scratch is too complicated.

    Nonetheless I think SVG will be more dominant in the coming future. If only people could understand that they shouldn't use old IE versions anymore..
     
  6. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    I'm looking into whether this add-on could have an option to output a PNG alternative instead if SVG isn't supported by the browser. If anyone knows whether this would work, please let me know.
     
  7. silence

    silence Well-Known Member

    Getting this error in svg.php:
    Code:
    Fatal error: Class 'Waindigo_SvgOutput' not found in /home/broganisarobber/public_html/xenforo/svg.php on line 12 
     
  8. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    Make sure you've uploaded all the files.
     
  9. silence

    silence Well-Known Member

    Yep it's all in the right location D:
     
  10. silence

    silence Well-Known Member

    I sorta got it working by renaming the file to Core.php, and changing the class to Waindigo_SvgOutput_Core.
    However now I get this error:
    PHP:
    An exception occurredUndefined indexsvg in /home/butt/public_html/xenforo/library/Waindigo/SvgOutput/Core.php on line 81

        XenForo_Application
    ::handlePhpError() in Waindigo/SvgOutput/Core.php at line 81
        Waindigo_SvgOutput_Core
    ->parseInput() in Waindigo/SvgOutput/Core.php at line 65
        Waindigo_SvgOutput_Core
    ->__construct() in Waindigo/SvgOutput/Core.php at line 238
        Waindigo_SvgOutput_Core
    ::run() in /home/xeno/public_html/xenforo/svg.php at line 12
     
  11. silence

    silence Well-Known Member

    Hmmm yeah I just called the url without any parameters but I still cannot get a response out of the darn thing. It just prints the '/* SVG returned from cache. */' and won't load anything else. I tried some examples as well as my svg's but was unable to get it working. What did you use to get this to work @Waindigo ?
     
  12. silence

    silence Well-Known Member

    Ok I got it working, removing the & fixed it. The first post instructed me to do that, at least that's how I interpreted it :C
     
  13. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    Sorry, the Resource Manager seems to have replaced & with & at some point. I've fixed it now hopefully.
     
    silence likes this.
  14. silence

    silence Well-Known Member

    Yeah it did it again.
     
  15. silence

    silence Well-Known Member

    I'm having some issues with the addon. Basically after a while, the SVG just stops showing up unless I use a query string at the end (&d={$visitorStyle.last_modified_date})
    Error:
    PHP:
    XML Parsing Errornot well-formed
    Location
    https://xenogamers.org/vector/xenogamers_icon_gmod&style=33
    Line Number 2Column 1:/* SVG returned from cache. */
    ^
    I'm using Zend OPCache, with "$config['cache']['backend'] = 'Libmemcached';" set as well.
     
  16. Jon W

    Jon W Well-Known Member

  17. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    Update should fix this. The correct URL is https://xenogamers.org/vector/xenogamers_icon_gmod?style=33 not https://xenogamers.org/vector/xenogamers_icon_gmod&style=33 though (? not &).
     
  18. silence

    silence Well-Known Member

  19. farmglitch

    farmglitch Active Member

    If i wanted to use Vector images in the feature slide for Brogans portal do you where would i add this or if it would even work?
    <img src="svg.php?svg=XXXXXXXX&amp;style={xen:urlencode $_styleId}&language={$visitorLanguage.language_id}&dir={$visitorLanguage.text_direction}&d={$visitorStyle.last_modified_date}" />
     
  20. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    Probably best to ask @Brogan. It is just a standard template link.
     

Share This Page