1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Unmaintained [TH] Resource Icons 1.1.0

Add-on for Resource Manager, allows you to change the icon size, including non-square icons.

  1. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    Waindigo submitted a new resource:

    Resource Icons by Waindigo - Add-on for Resource Manager, allows you to change the icon size, including non-square icons.

    Read more about this resource...
     
  2. JVCode

    JVCode Well-Known Member

    Many thanks! should be in the core.
     
    Jon W and oVR like this.
  3. SignTorch

    SignTorch Active Member

    cool, cool, cool, now my thread thumbnails and resource thumbnails are the same size :cool:
     
    Jon W likes this.
  4. Jon W

    Jon W Well-Known Member

  5. The Sandman

    The Sandman Well-Known Member

    I had two server errors thrown while installing this. What if anything do I need to do?
    Code:
    ErrorException: Fatal Error: Class 'Waindigo_Listener_LoadClass' not found - library/Waindigo/EditUserJoinDate/Listener/LoadClassController.php:3
    Generated By: Unknown Account, Today at 9:56 AM
    
    Stack Trace
    
    #0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError('Waindigo_EditUs...')
    #1 {main}
    
    Request State
    
    array(3) {
      ["url"] => string(42) "http://adminextra.com/index.php?liveupdate"
      ["_GET"] => array(1) {
        ["liveupdate"] => string(0) ""
      }
      ["_POST"] => array(4) {
        ["_xfRequestUri"] => string(42) "/threads/word-association-game.5268/page-5"
        ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
        ["_xfToken"] => string(8) "********"
        ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
      }
    }
    
    Code:
    ErrorException: Fatal Error: Class 'Waindigo_Listener_LoadClass' not found - library/Waindigo/EditUserJoinDate/Listener/LoadClassController.php:3
    Generated By: Unknown Account, Today at 9:56 AM
    
    Stack Trace
    
    #0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError('Waindigo_EditUs...')
    #1 {main}
    
    Request State
    
    array(3) {
      ["url"] => string(33) "http://adminextra.com/login/login"
      ["_GET"] => array(0) {
      }
      ["_POST"] => array(7) {
        ["login"] => string(13) "derSyncOrette"
        ["register"] => string(1) "0"
        ["password"] => string(8) "********"
        ["submit"] => string(6) "Log in"
        ["cookie_check"] => string(1) "1"
        ["redirect"] => string(1) "/"
        ["_xfToken"] => string(8) "********"
      }
    }
    
     
  6. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    These errors can be safely ignored if they are just one offs as they just happen when you are uploading the add-on files due to the way some servers work (i.e., they allow files to be uploaded incremently). I recommend using Install and Upgrade by Waindigo to avoid errors like this.
     
  7. rhodes

    rhodes Active Member

    I’ve installed "resource icons" on my local dev server where it works as it should.

    But when I install it on my production server and create a new resource there is
    • no select box "Upload resource icon“

    • no link „edit resource icon“ in the sidebar.
    There are no error message so it seems as if the addon has been installed successfully.

    Any ideas?
     
  8. rhodes

    rhodes Active Member

    P.S: Now I have an error message when I try to login via Facebook

    Server Error
    Declaration of Waindigo_Rewards_Extend_Xenforo_Model_UserExternal::updateExternalAuthAssociation() should be compatible with that of XenForo_Model_UserExternal::updateExternalAuthAssociation()
     
  9. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    This is an error with Rewards by Waindigo. I believe this was fixed here:
    http://xenforo.com/community/resources/rewards-by-waindigo.3055/update?update=9419
     
  10. PAPPACLART

    PAPPACLART Active Member

    I see only support for Xenforo 1.2, will this work on 1.3.1? Do you plan to update? Many Thanks

    Regards

    Ryan
     
  11. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    This should work fine on 1.3. Please let me know if you have any issues.
     
  12. Brett Chitty

    Brett Chitty Member

    It seems when I change the default size, it displays half width and half height.
    E.g. 384x192 icon turns out as 192x96.
     
  13. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    This is as designed.
     
  14. otto

    otto Well-Known Member

    Hello,

    i have a issue, and i dont can upload new icons so...

    Error:
    Code:
    ErrorException: Fatal Error: Call to undefined method XenForo_Image_ImageMagick_Pecl::resizeCanvas() - library/Waindigo/ResourceIcons/Extend/XenResource/Model/Resource.php:68
    Code:
    #0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError()
    #1 {main}
    PHP:
    array(3) {
      [
    "url"] => string(68"http://www.zetor-forum.de/forum/resources/zetor-proxima-eko.104/icon"
      
    ["_GET"] => array(0) {
      }
      [
    "_POST"] => array(2) {
        [
    "_xfToken"] => string(8"********"
        
    ["_xfConfirm"] => string(1"1"
      
    }
    }
    I use imagemagick ... and xenforo 1.3.x, actual RM

    regards
     
  15. A.Chakery

    A.Chakery Active Member

    EDIT :

    It works great on XF 1.4.1 and latest version of RM


    Thnk you
     
  16. otto

    otto Well-Known Member

    Now, with xenforo 1.4.3 and RM 1.1.5 its the the same, every time i will upload a resourceicon i became a blank white site and this error logs:

    I need help to solve this - otherwise i must deinstall your add-on. :cry:
     
  17. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    This add-on doesn't support ImageMagick. If you'd be interested in contributing to add support for ImageMagick, please drop me a PM.
     
  18. otto

    otto Well-Known Member

    Argh... and i search and search and ...

    Ok, but please - enter this hint in the resource description here. I think i am not the only who uses ImageMagick. ;)

    Thanks for your fast respons. :)
     
  19. owls8521

    owls8521 Active Member

    The demo site you're linking to in the resource description is down.
     
  20. Jon W

    Jon W Well-Known Member

    Thanks for letting me know, I've now removed the link.
     

Share This Page