QenTox
Well-known member
I just started few days ago to translate XenForo to my native (slovak) language. It should be ready hopefully in about 2 weeks time. So if anyone will be interested in this translation please contact me at info (á) ps3mania.sk or directly here on XenForo. I will release it here too, if I will be satisfied with its quality.
----------
Slovečina do XenForo, Slovenský preklad XenForo, Slovenský jazyk XenForo by mal byť hotový za približne 2 týždne. Začal som ho od nuly prekladať sám. Pridám ho aj tu medzi rozšírenia, akonáhle bude preklad hotový a budem spokojný s jeho kvalitou. V prípade záujmu o preklad ma kontaktuje emailom na adrese info (á) ps3mania.sk alebo zaslaním správy priamo tu na stránke.
----------
Slovečina do XenForo, Slovenský preklad XenForo, Slovenský jazyk XenForo by mal byť hotový za približne 2 týždne. Začal som ho od nuly prekladať sám. Pridám ho aj tu medzi rozšírenia, akonáhle bude preklad hotový a budem spokojný s jeho kvalitou. V prípade záujmu o preklad ma kontaktuje emailom na adrese info (á) ps3mania.sk alebo zaslaním správy priamo tu na stránke.