Serveur error

cobra1162

Active member
Hello,

So here I just update my forum and I have this error:

Server Error

Mysqli statement execute error : Can't create a new thread (errno 12); if you are not out of available memory, you can consult the manual for a possible OS-dependent bug
  1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute() in Zend/Db/Statement.php at line 297
  2. Zend_Db_Statement->execute() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 479
  3. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in XenForo/Model/Thread.php at line 1712
  4. XenForo_Model_Thread->logThreadView() in XenForo/ControllerPublic/Thread.php at line 151
  5. XenForo_ControllerPublic_Thread->actionIndex() in XenForo/FrontController.php at line 310
  6. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
  7. XenForo_FrontController->run() in /home/frenchch/public_html/serveurpv/emu/index.php at line 17
Have you a solution?

thank you in advance
 

Blandt

Well-known member
This looks like an addon error .. if you have adons disable them, and then reinstall after upgrade
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
Try reuploading the files.
It's possible some of them weren't uploaded correctly during the FTP process.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
So this after upgrading to 1.0.0 and when trying to create a thread?
And you have no add-ons installed at all?
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
There are add-ons installed on that site.
Why would you confirm twice that there are no add-ons when there are?
Chat is an add-on.
XenPorta is an add-on.
No doubt there are other add-ons which aren't immediately visible.

Not providing the correct information when trying to troubleshoot a problem just makes it that much more difficult to resolve it.

As Blandt said originally, that looks like an error related to an add-on.

You need to uninstall all add-ons until you find which one is causing the problem and contact the add-on author.
 

cobra1162

Active member
There are add-ons installed on that site.
Why would you confirm twice that there are no add-ons when there are?
Chat is an add-on.
XenPorta is an add-on.
No doubt there are other add-ons which aren't immediately visible.

Not providing the correct information when trying to troubleshoot a problem just makes it that much more difficult to resolve it.

As Blandt said originally, that looks like an error related to an add-on.

You need to uninstall all add-ons until you find which one is causing the problem and contact the add-on author.
I have already uninstalled but still the same
 

Blandt

Well-known member
Vous devez les supprimer complètement, et pas seulement les désactiver. Ensuite, essayer de rebuild caches .. si cela ne fonctionne pas .. répéter le processus de upgrade
Lorsque le mise à niveau est terminée, réinstaller vos addons
 
Top