• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Fixed  Server Log Errors

DieselMinded

Well-known member
#1
DOMElement::setAttribute(): No such attribute 'xmlns:atom' library/Zend/Feed/Writer/Extension/Atom/Renderer/Feed.php:75

ErrorException: DOMElement::setAttribute(): No such attribute 'xmlns:atom' - library/Zend/Feed/Writer/Extension/Atom/Renderer/Feed.php:75
Generated By: Unknown Account, 11 minutes ago

Stack Trace
#0 [internal function]: XenForo_Application::handlePhpError('xmlns:atom', 'http://www.w3.o...')
#1 /hsphere/local/home/royal4x4/royal4x4.com/library/Zend/Feed/Writer/Extension/Atom/Renderer/Feed.php(75): DOMElement->setAttribute()
#2 /hsphere/local/home/royal4x4/royal4x4.com/library/Zend/Feed/Writer/Extension/Atom/Renderer/Feed.php(63): Zend_Feed_Writer_Extension_Atom_Renderer_Feed->_appendNamespaces()
#3 /hsphere/local/home/royal4x4/royal4x4.com/library/Zend/Feed/Writer/Renderer/Feed/Rss.php(96): Zend_Feed_Writer_Extension_Atom_Renderer_Feed->render()
#4 /hsphere/local/home/royal4x4/royal4x4.com/library/Zend/Feed/Writer/Feed.php(278): Zend_Feed_Writer_Renderer_Feed_Rss->render('rss')
#5 /hsphere/local/home/royal4x4/royal4x4.com/library/XenForo/ViewPublic/Forum/View.php(61): Zend_Feed_Writer_Feed->export()
#6 /hsphere/local/home/royal4x4/royal4x4.com/library/XenForo/ViewRenderer/Abstract.php(222): XenForo_ViewPublic_Forum_View->renderRss('XenForo_ViewPub...', 'Rss', Array, 'forum_view')
#7 /hsphere/local/home/royal4x4/royal4x4.com/library/XenForo/ViewRenderer/Rss.php(31): XenForo_ViewRenderer_Abstract->renderViewObject('XenForo_ViewPub...', Array, 'forum_view', NULL)
#8 /hsphere/local/home/royal4x4/royal4x4.com/library/XenForo/FrontController.php(533): XenForo_ViewRenderer_Rss->renderView(Object(XenForo_ControllerResponse_View), Object(XenForo_ViewRenderer_Rss), Array)
#9 /hsphere/local/home/royal4x4/royal4x4.com/library/XenForo/FrontController.php(156): XenForo_FrontController->renderView()
#10 /hsphere/local/home/royal4x4/royal4x4.com/index.php(17): XenForo_FrontController->run()
#11 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(74) "http://royal4x4.com/index.php?forums/royal-4x4-website-related.2/index.rss"
["_GET"] => array(1) {
["forums/royal-4x4-website-related_2/index_rss"] => string(0) ""
}
["_POST"] => array(0) {
}
}
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#4
I can't find anything in Google about this and I can't reproduce it. Do you know what PHP version you're running? Also, would it be possible to get FTP access to try to debug this?
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#6
This appears to be a bug in libxml 2.6.24 (or thereabouts). I have found a workaround, but it removes some elements to the feed. libxml must be upgraded if you have this problem to get the full amount of RSS data.