• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 Server Error Log: Incorrect authentication data

JordanH

Well-known member
#1
Hello.
It has come to me that new users registering on the site now with update 1.2.3 does not get the emails to confirm registration.

here is what the server error log says:

Code:
Zend_Mail_Protocol_Exception: Incorrect authentication data - library/Zend/Mail/Protocol/Abstract.php:431
Generated By: Unknown Account, Today at 1:10 AM
Stack Trace
#0 /home/webgurub/public_html/library/Zend/Mail/Protocol/Smtp/Auth/Login.php(95): Zend_Mail_Protocol_Abstract->_expect(235)
#1 /home/webgurub/public_html/library/Zend/Mail/Protocol/Smtp.php(217): Zend_Mail_Protocol_Smtp_Auth_Login->auth()
#2 /home/webgurub/public_html/library/Zend/Mail/Transport/Smtp.php(200): Zend_Mail_Protocol_Smtp->helo('localhost')
#3 /home/webgurub/public_html/library/Zend/Mail/Transport/Abstract.php(348): Zend_Mail_Transport_Smtp->_sendMail()
#4 /home/webgurub/public_html/library/Zend/Mail.php(1194): Zend_Mail_Transport_Abstract->send(Object(Zend_Mail))
#5 /home/webgurub/public_html/library/XenForo/Mail.php(177): Zend_Mail->send()
#6 /home/webgurub/public_html/library/XenForo/Mail.php(152): XenForo_Mail->sendMail(Object(Zend_Mail))
#7 /home/webgurub/public_html/library/XenForo/Model/UserConfirmation.php(136): XenForo_Mail->send('amzimmer2013@gm...', 'Teg')
#8 /home/webgurub/public_html/library/XenForo/ControllerPublic/Register.php(303): XenForo_Model_UserConfirmation->sendEmailConfirmation(Array)
#9 /home/webgurub/public_html/library/*******/Credits/ControllerPublic/Register.php(18): XenForo_ControllerPublic_Register->actionRegister()
#10 /home/webgurub/public_html/library/XenForo/FrontController.php(337): *******_Credits_ControllerPublic_Register->actionRegister()
#11 /home/webgurub/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#12 /home/webgurub/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#13 {main}
any help?