SEO & Index Tools

SEO & Index Tools [Paid] 1.0.6 Beta 4

No permission to buy ($35.00)

Alienhub

New member
I really want to try this as there really isn't much else available. I feel it's going to be a ride based on these comments though. I would like to test this but I don't want to throw away $35, even if it is half price. Any sales/discounts coming up for those of us who don't mind working through some bugs?
 

Hausmeista

Active member
I really want to try this as there really isn't much else available. I feel it's going to be a ride based on these comments though. I would like to test this but I don't want to throw away $35, even if it is half price. Any sales/discounts coming up for those of us who don't mind working through some bugs?
A beta remains a beta. But even in Beta, it increased my SEO well. Not just increased well, but more. My website is now very high up in Google. Certain keywords like treasure hunter I am now rank 3 :)

test.JPG
 

Nulumia

Well-known member
Of course with pleasure. I'll send you the pictures by PN. I like your SEO it's awesome.
As many reports regarding PHP 8 as possible would be terrific. I'm developing on PHP 8 but not with 100% of addons out there, especially commercial ones.
itemListElement
Can you confirm which style and page (section) you encounter this on? And whether in AMP or non-amp. It looks like your breadcrumb is being populated with no items present.

If these issues are related to the addon, they are almost certainly related to the Extended Breadcrumb feature which is being polished before stable release. Some 3rd party styles and addons also affect the breadcrumb so I'm making sure everything is 100% compatible.
A beta remains a beta. But even in Beta, it increased my SEO well. Not just increased well, but more. My website is now very high up in Google. Certain keywords like treasure hunter I am now rank 3 :)
Very nice :). I have still to write up my step by step walkthrough here at XF.com about using this (or other addons) on increasing rank through custom meta titles and description tags. On that note I will mention that other than indexing control, the #1 possible benefit from this addon IS custom titles & descriptions, and forming good snippets through the Google Live Preview.

However that does take some keyword research which I will talk about in the write up.
Considering buying this. I see that you support Bob's AMS addon, but not his UBS (blogs) addon. Any ETA on that being added?
UBS support is already present, the FAQ needs to be updated to mention this. Note however.. UBS prior to version 2.1.16 supported some of the features this addon introduces, so providing the dual/legacy mode like I did for AMS would have been messy. Because of that there are no custom meta titles & descriptions added for UBS prior to 2.1.16. You'll need to run a later or current copy of UBS to get the full feature set where this addon and UBS work together.
 

KensonPlays

Well-known member
As many reports regarding PHP 8 as possible would be terrific. I'm developing on PHP 8 but not with 100% of addons out there, especially commercial ones.

Can you confirm which style and page (section) you encounter this on? And whether in AMP or non-amp. It looks like your breadcrumb is being populated with no items present.

If these issues are related to the addon, they are almost certainly related to the Extended Breadcrumb feature which is being polished before stable release. Some 3rd party styles and addons also affect the breadcrumb so I'm making sure everything is 100% compatible.

Very nice :). I have still to write up my step by step walkthrough here at XF.com about using this (or other addons) on increasing rank through custom meta titles and description tags. On that note I will mention that other than indexing control, the #1 possible benefit from this addon IS custom titles & descriptions, and forming good snippets through the Google Live Preview.

However that does take some keyword research which I will talk about in the write up.

UBS support is already present, the FAQ needs to be updated to mention this. Note however.. UBS prior to version 2.1.16 supported some of the features this addon introduces, so providing the dual/legacy mode like I did for AMS would have been messy. Because of that there are no custom meta titles & descriptions added for UBS prior to 2.1.16. You'll need to run a later or current copy of UBS to get the full feature set where this addon and UBS work together.
I only bought the plug-in less than a week ago so I should be good. Once my coowner wakes up and fixes the crashed server haha.

I'll have to let him know to check if he can have it auto start on crash.
 

Nulumia

Well-known member
@Nirjonadda I was not able to replicate your issues, as I believe this is due to a third-party addon you're using, namely from this in the HTML:
href="/usertag/tagged-in/.."

That is not default XF code that I'm aware of. Can you mention me an addon you're using which may affect this?

ScreenShot00496.png


Also Thread title aren't responsive in mobile browser. This navigation should be scrolling.
This addon does not affect any of those reports. Can you confirm that the errors go away immediately after disabling this addon? Thank you
 

Nulumia

Well-known member
Any sales/discounts coming up for those of us who don't mind working through some bugs?
No sales or discounts unfortunately. A substantial amount of revenue was lost on this addon, due to the price point and length of beta phase. The intent was never to hard cap sales during discounted beta, but to have a short beta. Unfortunately that didn't happen with the amount of reports and suggestions. That revenue can't be recovered because all customers are now locked in to a very good discount renewal and changing renewal pricing would be unthinkable.

No regrets though as the beta was more difficult than expected with inconveniences for many customers. So, I cannot complain there.

If you have concerns over still being beta, public stable is closing in once PHP 8 issues and remaining bug reports are all addressed!
 

Nirjonadda

Well-known member
@Nirjonadda I was not able to replicate your issues, as I believe this is due to a third-party addon you're using, namely from this in the HTML:
href="/usertag/tagged-in/.."

That is not default XF code that I'm aware of. Can you mention me an addon you're using which may affect this?

I think this are from @DragonByte Tech User Tagging addon? @DragonByte Tech Please can you confirm this?

This addon does not affect any of those reports. Can you confirm that the errors go away immediately after disabling this addon? Thank you

Yes this errors not happened after disabling this addon. @mazzly Please can you give some info about this error issue?
 

mazzly

Well-known member
@mazzly Please can you give some info about this error issue?
There's not much I can do myself without having access to e.g. the SEO addon to test.

But initial hunch is that the SEO addon modifies some markup also on the pages with ?amp=1 added, which then breaks the HTML5 validity.
Easiest fix in that case would be for the SEO addon to disable it's modifications when ?amp=1 is in the URL, as the meta tags etc should anyway be taken from the canonical page.
 

KensonPlays

Well-known member
So I'm seeing this when I add the verifiers to the webmaster tools page of the addon? I dunno why these are showing. They shouldn't, right? On beta 4.
1653513802160.png
 

Nulumia

Well-known member
@Nirjonadda, I may need to take a look at your site and add-ons being used. I'll send PM regarding this. I will still do more testing with DBTech User Tagging though I can confirm this addon is being used with that and AMP on live with no issue. So may be something specific in your setup
Yes this errors not happened after disabling this addon
Thank you for confirming. I'm considering adding a checkbox for "Disable on AMP pages" in the admin so when experiencing issues, that can at least solve it. As there are many users with this and AMPXF without any errors. But this checkbox would be temporary as no possible issues with AMPXF is the goal.
So I'm seeing this when I add the verifiers to the webmaster tools page of the addon? I dunno why these are showing.
Verifying this for incoming patch.
 

KensonPlays

Well-known member
@Nirjonadda, I may need to take a look at your site and add-ons being used. I'll send PM regarding this. I will still do more testing with DBTech User Tagging though I can confirm this addon is being used with that and AMP on live with no issue. So may be something specific in your setup

Thank you for confirming. I'm considering adding a checkbox for "Disable on AMP pages" in the admin so when experiencing issues, that can at least solve it. As there are many users with this and AMPXF without any errors. But this checkbox would be temporary as no possible issues with AMPXF is the goal.

Verifying this for incoming patch.
Seems it didn't explain it well enough. Most WordPress plugins only require the stuff inside "content" but your addon wants the full HTML. Maybe specify that so less confusion?
 
Top