1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SeaXenal - Blue version of SeaXen's Greetings [Deleted]

Discussion in 'Style Releases' started by Kim, Dec 13, 2012.

  1. Kim

    Kim Well-Known Member

  2. MagnusB

    MagnusB Well-Known Member

    I actually got acute dyslexia and didn't see one of the a's, and this threads title suddenly had a very different meaning....

    Anyway, nice style :)
     
  3. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    Looks nice, but apparently a hotmail address qualifies as "spam"? Guess I need to set up a junk local email address to use just to register with. :p

    And setting up an email account with my ride-texas.org domain doesn't work for registration either. Tells me IT is spam also. :(

    And using my ride-texas.org email that I've been using for the past 3 years gives me the same error. You install a new spam prevention utility that might be getting a "little" paranoid? :LOL:

    Finally got registered... had to use my full name instead of just my first name like I normally do.
     
  4. Kim

    Kim Well-Known Member


    Are you talking about registering on our site xenique.com or here? :confused:

    David has taken over the day to day management of the site, and I am not sure what he has installed anti-spam wise, will find out.
     
  5. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    Your site.. been registered here since I purchased a license. It appears that the problem was a 5 character user name (being to "common"?). Once I used the same name I do here it worked fine.
     
  6. Forsaken

    Forsaken Well-Known Member

    Sorry about that; we have the spam settings fairly high as we get a lot of spam bots looking to spam us (127 pages of failed bots in the last 3 days).
     
  7. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    No problem... and it's a beautiful style.. Thanks for your work to help make xenForo even more magnificent than it is.
     
  8. Xyphien

    Xyphien Active Member

    I downloaded the thread, and I get an error for the logo image.

    Edit: In the Style Properties the header image is set to: styles/christmas/xenique/logo.png
    You should change it as when you download it is: styles/blue_seaxen/xenique/logo.png
     
    Kim likes this.
  9. Kim

    Kim Well-Known Member


    Thanks for picking that up, will change it in the download pack.
     
  10. IcEWoLF

    IcEWoLF Well-Known Member

    Kim, that's a great style, thanks for sharing this!
     
  11. Forsaken

    Forsaken Well-Known Member

    SeaXenal Greetings has been updated to XenForo 1.1.5.
     
    Tracy Perry likes this.
  12. Kim

    Kim Well-Known Member

    This resource has been removed and is no longer available for download.
     

Share This Page