Fixed  RSS Feeder : The Requested Page Cannot Be Found

Dodgeboard

Well-known member
When I click on the Applications/ RSS Feeder page in the admincp I get:

ERROR
The requested page cannot be found.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
Confirmed.
It's using feeder instead of feeds.

You can use the link in the menu on the left for now.
 

Dodgeboard

Well-known member
SO I was the first one to find a bug in the stable version. Heck - that should qualify for another license or something. ;)
 

Andy.N

Well-known member
Got some server errors that may be related to this

Invalid parameter: author array must include a "name" key with a non-empty string value

Zend_Feed_Exception: Invalid parameter: author array must include a "name" key with a non-empty string value - library/Zend/Feed/Writer/Entry.php:92
Generated By: Unknown Account, 7 minutes ago
Stack Trace
#0 /home/nginx/www/domain.com/forum/library/domain/ViewPublic/List.php(44): Zend_Feed_Writer_Entry->addAuthor(Array)
#1 /home/nginx/www/domain.com/forum/library/XenForo/ViewRenderer/Abstract.php(222): domain_ViewPublic_List->renderRss()
#2 /home/nginx/www/domain.com/forum/library/XenForo/ViewRenderer/Rss.php(31): XenForo_ViewRenderer_Abstract->renderViewObject('domain_ViewPu...', 'Rss', Array, 'qnt_home')
#3 /home/nginx/www/domain.com/forum/library/XenForo/FrontController.php(533): XenForo_ViewRenderer_Rss->renderView('domain_ViewPu...', Array, 'qnt_home', NULL)
#4 /home/nginx/www/domain.com/forum/library/XenForo/FrontController.php(156): XenForo_FrontController->renderView(Object(XenForo_ControllerResponse_View), Object(XenForo_ViewRenderer_Rss), Array)
#5 /home/nginx/www/domain.com/forum/index.php(17): XenForo_FrontController->run()
#6 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(55) "http://www.domain.com/forum/tracker/tracker/index.rss"
["_GET"] => array(1) {
["/forum/tracker/tracker/index_rss"] => string(0) ""
}
["_POST"] => array(0) {
}
}
 

Kier

XenForo developer
Staff member
Got some server errors that may be related to this

Invalid parameter: author array must include a "name" key with a non-empty string value

Zend_Feed_Exception: Invalid parameter: author array must include a "name" key with a non-empty string value - library/Zend/Feed/Writer/Entry.php:92
Generated By: Unknown Account, 7 minutes ago
Stack Trace
#0 /home/nginx/www/domain.com/forum/library/domain/ViewPublic/List.php(44): Zend_Feed_Writer_Entry->addAuthor(Array)
#1 /home/nginx/www/domain.com/forum/library/XenForo/ViewRenderer/Abstract.php(222): domain_ViewPublic_List->renderRss()
#2 /home/nginx/www/domain.com/forum/library/XenForo/ViewRenderer/Rss.php(31): XenForo_ViewRenderer_Abstract->renderViewObject('domain_ViewPu...', 'Rss', Array, 'qnt_home')
#3 /home/nginx/www/domain.com/forum/library/XenForo/FrontController.php(533): XenForo_ViewRenderer_Rss->renderView('domain_ViewPu...', Array, 'qnt_home', NULL)
#4 /home/nginx/www/domain.com/forum/library/XenForo/FrontController.php(156): XenForo_FrontController->renderView(Object(XenForo_ControllerResponse_View), Object(XenForo_ViewRenderer_Rss), Array)
#5 /home/nginx/www/domain.com/forum/index.php(17): XenForo_FrontController->run()
#6 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(55) "http://www.domain.com/forum/tracker/tracker/index.rss"
["_GET"] => array(1) {
["/forum/tracker/tracker/index_rss"] => string(0) ""
}
["_POST"] => array(0) {
}
}
That's not related at all - please post a separate bug report if you can consistently reproduce the problem.
 

Andy.N

Well-known member
That's not related at all - please post a separate bug report if you can consistently reproduce the problem.
That seems to be generated from our custom mod which I suspect may have something to do with the way search is changed in 1.0.0
I have notified our coder and have him take a look into this. Will post a bug report if we see something from XF.
 

Dodgeboard

Well-known member
Thanks Vincent! Exactly what I was looking for. I didn't really want to download the whole product again for this simple fix.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
He asked so I gave him a fix? Is there something wrong with that?
I was making it clear that it is not necessary to fix the template, for those who aren't comfortable enabling debug mode and editing admin templates.

Is there something wrong with that?

:rolleyes:
 

Vincent

Well-known member
I was making it clear that it is not necessary to fix the template, for those who aren't comfortable enabling debug mode and editing admin templates.

Is there something wrong with that?

:rolleyes:
No, I just read that post as if you were annoyed by it or something ;)
 
Top