• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Redirect not working

Laurentius

Active member
#1
I have moved my forum from the root to a folder: /forum , to make place for a wordpress installation in the root.

My problem now is that I can't redirect: domain.com/forum --> www.domain.com/forum
This worked before when the forum was in the root.

thanks
 

Jake Bunce

XenForo moderator
Staff member
#2
Add the red code to XF's .htaccess file (which is in the /forum directory):

Code:
#	Mod_security can interfere with uploading of content such as attachments. If you
#	cannot attach files, remove the "#" from the lines below.
#<IfModule mod_security.c>
#	SecFilterEngine Off
#	SecFilterScanPOST Off
#</IfModule>

ErrorDocument 401 default
ErrorDocument 403 default
ErrorDocument 404 default
ErrorDocument 500 default

<IfModule mod_rewrite.c>
	RewriteEngine On

	RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yoursite\.com$
	RewriteRule ^(.*)$ http://www.yoursite.com/forum/$1 [R=301,L]

	#	If you are having problems with the rewrite rules, remove the "#" from the
	#	line that begins "RewriteBase" below. You will also have to change the path
	#	of the rewrite to reflect the path to your XenForo installation.
	#RewriteBase /xenforo

	#	This line may be needed to enable WebDAV editing with PHP as a CGI.
	#RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}]

	RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
	RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
	RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
	RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
	RewriteRule ^(data/|js/|styles/|install/|favicon\.ico|crossdomain\.xml|robots\.txt) - [NC,L]
	RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L]
</IfModule>