1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Quicknav quirk

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Kuma, Jul 29, 2010.

  1. Kuma

    Kuma Active Member

    The QuickNav (drop down arrow on the breadcrumb ) If you click on the same page you are on it moves down a little and does not go away. For example on the forum home if you click on Official Forums it does not go away and just moves you down.

    Either remove the link for the current page, or just make it go away ;)
     
  2. Erik

    Erik Well-Known Member

    I can't reproduce this. :) Actually, nevermind. It only occurs on Forum Home. For example, go to the Bug Reports forum, then do the same thing (open quicknav, select Bug Reports). It works as expected. So the bug only involves forum home. :)
     
  3. Kuma

    Kuma Active Member

    Hm must have had some bad code or did something silly, at least the report is there.
     
  4. Mikey

    Mikey Well-Known Member

    It's because you're clicking category links, so it's gonna move you down to the correct category if you're on forum home, because the hash in the link is an anchor predefined in the code.

    http://xenforo.com/community/#official-forums.1

    suffice to say that's not a bug, does it on vBSEO categories too.
     
  5. Kuma

    Kuma Active Member

    The box does not go away though, which is the problem.
     
    Eriksrocks likes this.
  6. Floris

    Floris Guest

    Can't seem to reproduce this, sorry.
     
  7. Enigma

    Enigma Well-Known Member

  8. Sami

    Sami Well-Known Member

    I can see the issue.
     
  9. Floris

    Floris Guest

    Because you're not linking to a remote page, but to an anchor on the same page. You're already there. So it's not doing a refresh, so it's not going away.
    Going to the same page you're on doesn't require a load. And since you're not clicking outside the lightbox area, it isn't closing.
    It's working as designed, I don't consider this a bug to be honest. It's just how html works.
     
  10. Erik

    Erik Well-Known Member

    I disagree. It looks like nothing is happening at all, especially if you have a large screen resolution. When you click on the link and you're already there, the lightbox should close. Otherwise it's just confusing and annoying. :)
     
  11. Enigma

    Enigma Well-Known Member

    @Eriksrocks -- It looks like nothing happens, since your monitor is big. If you make your browsers window smaller, it will scroll down the page a bit to the forum section you clicked.

    @Floris -- Yes, it is how HTML works, but that doesn't mean it shouldn't be fixed. Just close the overlay (with Javascript) after clicking one of the items. If the item clicked is on the same page as you are, you will jump to it and the menu will be gone.
     
  12. Erik

    Erik Well-Known Member

    Yeah, I was agreeing with you: it should be closed with JavaScript. :)
     
  13. Enigma

    Enigma Well-Known Member

    (y) I guess I didn't read your post close enough.
     
  14. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    All sorted.
     
  15. Erik

    Erik Well-Known Member

    Thank you. :)
     
  16. Floris

    Floris Guest

    Thanks Kier :)
     

Share This Page