• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Problems when upgrading 1.0.3 -> 1.0.4

Paul

Well-known member
#1
Now this has me confused!

On upgrading i get the following text :

Code:
The following errors occurred while verifying that your server can run XenForo:

[LIST]
[*]All directories under /home/pinball/public_html/forums/data must be writable. Please change the permissions on these directories to be world writable (chmod 0777).
[*]All directories under /home/pinball/public_html/forums/internal_data must be writable. Please change the permissions on these directories to be world writable (chmod 0777).
[/LIST]
Please correct these errors and try again.
However they are already running at 777.....

-rw-r--r-- 1 pinball pinball 1721 Jul 12 15:10 admindav.php
-rw-r--r-- 1 pinball pinball 403 Jul 12 15:10 admin.php
-rw-r--r-- 1 pinball pinball 352 Jul 12 15:10 cron.php
-rw-r--r-- 1 pinball pinball 348 Jul 12 15:10 css.php
drwxrwxrwx 6 pinball pinball 4096 Jul 9 12:01 data/
-rw-r--r-- 1 pinball pinball 2907 Jul 10 09:03 error_log
-rw-r--r-- 1 pinball pinball 494 Jul 12 15:10 fb_channel.php
drwxr-xr-x 7 pinball pinball 4096 Jul 9 12:01 ForumWatch/
-rw-r--r-- 1 pinball pinball 783 Mar 9 08:26 .htaccess
drwxr-xr-x 3 pinball pinball 4096 Jul 9 12:02 images/
-rw-r--r-- 1 pinball pinball 404 Jul 12 15:10 index.php
drwxr-xr-x 4 pinball pinball 4096 Jul 9 12:03 install/
drwxrwxrwx 4 pinball pinball 4096 Jul 9 12:04 internal_data/
drwxr-xr-x 8 pinball pinball 4096 Jul 9 12:12 js/
drwxr-xr-x 14 pinball pinball 4096 Jul 9 12:27 library/
-rw-r--r-- 1 pinball pinball 1131 Jul 12 15:10 payment_callback.php
-rw-r--r-- 1 pinball pinball 992 Jul 12 15:10 rgba.php
-rw-r--r-- 1 pinball pinball 239 May 30 20:34 robots.txt
drwxr-xr-x 8 pinball pinball 4096 Jul 9 12:32 styles/

Anyone any idea as to why this wont upgrade at all??

Many thanks in advance
Paul
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#8
They are in my upgrade .zip package.

I just double checked to make sure.

It's possible your .zip may be corrupted.
Just download it again from your customer area and check if the files are included this time.