1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed $postHash Added Before $extraParams

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Jaxel, Nov 7, 2011.

  1. Jaxel

    Jaxel Well-Known Member

    I am extending the Thread route prefix controller in order to add an $extraParam to my links called "format".
    Code:
    <?php
     
    class EWRporta_Route_Thread extends XFCP_EWRporta_Route_Thread
    {
        public function buildLink($originalPrefix, $outputPrefix, $action, $extension, $data, array &$extraParams)
        {
            if (!empty($data['format']))
            {
                $extraParams['format'] = $data['format'];
            }
     
            return parent::buildLink($originalPrefix, $outputPrefix, $action, $extension, $data, $extraParams);
        }
    }
    Example:
    http://8wayrun.com/threads/soulcalibur-v-ttt2-playable-at-nec-xii.8827/?format=default

    You will notice on that page that when you click on any of the links for that thread (page-nav for example) it will keep that "format=default" extra parameter. The problem is when you click on any of the post-permalinks. When you click on them, it creates a link as follows:

    http://8wayrun.com/threads/soulcalibur-v-ttt2-playable-at-nec-xii.8827/#post-311703?format=default

    As you can see, the "#post-311703" is before the "format-default"... it should be after.
     
  2. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Investigating...
     
  3. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    And fixed.
     

    Attached Files:

    Jaxel and Andrej like this.

Share This Page