1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed pagination styling issue with large threads

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by SonicRC, Jul 16, 2013.

  1. SonicRC

    SonicRC Well-Known Member

    this is how the pagination looks on Safari 6 and Chrome 28:

    Bildschirmfoto 2013-07-16 um 16.14.34.png

    it looks fine with firefox 22:

    Bildschirmfoto 2013-07-16 um 16.19.11.png

    But it looks worse on all browser if you push the left arrow:

    Bildschirmfoto 2013-07-16 um 16.14.50.png


    it looks better with even larger threads:
    Bildschirmfoto 2013-07-16 um 16.15.32.png
    Bildschirmfoto 2013-07-16 um 16.15.24.png
     
    Dinh Thanh and chulapi like this.
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

  3. SonicRC

    SonicRC Well-Known Member

    Thanks. They look better, I can't reproduce it there.

    edit: ok you see it if you go through the scrolling, but it's not that worse like on my local installation:

    Bildschirmfoto 2013-07-16 um 16.34.40.png
     
  4. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    It happens when there are only 4 digits and is fine on 5 digits I believe.
     
  5. JulianD

    JulianD Well-Known Member

  6. Alien

    Alien Well-Known Member

    Confirmed here too!
     
  7. chulapi

    chulapi Member

    Very minor but confirmed.
     
  8. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Fixed - looks like it was a change from updating jQuery.
     
    Eagle and SonicRC like this.
  9. SonicRC

    SonicRC Well-Known Member

    @Mike

    It's way better now with RC2, but there is still an issue with 4 digits:

    Safari and Chrome:
    Bildschirmfoto 2013-07-24 um 11.47.00.png
    Only Chrome:

    Bildschirmfoto 2013-07-24 um 11.47.36.png
     
  10. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    That looks like a rendering bug. Can you send me a URL to reproduce the problem?
     
  11. SonicRC

    SonicRC Well-Known Member

    Unfortunately I can't as it is only on my local installation. I could send you the page as safari webarchive, but I don't know if that would help you.
     
  12. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I assume you're demonstrating the double blue border on the right. Otherwise, everything is as expected (yes, there's not much extra space).

    In which case, it's not something I've been able to reproduce.
     
  13. SonicRC

    SonicRC Well-Known Member

    Yes, I meant the blue double border and the missing extra space. The blue border only happens with chrome.
    Maybe I have to come back to you later when I am able to provide you a link to our forum.
     

Share This Page