Online Status

Dav

Active member
Hi

Can Admins no longer see members who choose not to show their online status with Beta 6 because i could see who was online before i upgraded from beta 5.

Thanks
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
That hasn't changed in Beta 6, try checking the usergroup permission for Bypass user privacy.
 

Dav

Active member
Hi Brogan

Iv noticed i cant see ip addresses now either but my permissions say i can. Same with the Bypass user privacy
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
I suspect it's a moderator issue.
Several people have reported problems with the moderator bar no longer appearing.

Try removing and re-adding moderator permissions.
 

Dav

Active member
I suspect it's a moderator issue.
Several people have reported problems with the moderator bar no longer appearing.

Try removing and re-adding moderator permissions.
Iv tried removing and re-adding but i still cant bypass user privacy or see ip addresses :(

Sorry, my news feeds dont seem to be working either but iv noticed other users have this issue.

Thanks
 

Dav

Active member
What did you do to solve the issues?? Others may benefit from your solutions. :)
For some reason i had the moderator and admin permissions boxes checked. Where i should of just had the admin permissions box checked :)

I still cant get my news feeds to work though. iv tried posting as guest and as a user but no luck. Is anyone else having a problem importing their feeds to their forum?
 

Jake Bunce

XenForo moderator
Staff member

I still cant get my news feeds to work though. iv tried posting as guest and as a user but no luck. Is anyone else having a problem importing their feeds to their forum?
What is the problem? And what is the URL of the feed?
 

Dav

Active member
Here is what works for your feed. I confirmed it works on my test forum:

View attachment 9387
Hi Jake thanks for that, this is how i have it set up but it still doesn't seem to be working for me. Im getting the error "An unexpected error occurred. Please try again later." when i press the orange RSS feed buttons on any of my forums. Could this have anything to do with why they may not be working for me?
Thanks
 

Jake Bunce

XenForo moderator
Staff member
Im getting the error "An unexpected error occurred. Please try again later." when i press the orange RSS feed buttons on any of my forums. Could this have anything to do with why they may not be working for me?
Those are outgoing feeds which are different than the incoming feeds.

What happens when you import the feed?

Screen shot 2011-01-16 at 12.28.24 PM.png
 
Top