• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

ok .. doing my head in

#1
get a bit frustrated here.

1. Still haven't figured out how to do external pages, despite having asked this as a pre sales question :( (I'm now 8 hours into trying this) .. guess I should have asked to see examples before paying nearly $200 NZ dollars
2. I've just done a template change (I added some text) and it does not show .. for the life of me, forum_list will not change!
2.1 I managed a change once to sidebar_online_users, then undid it .. now I can't change it again?

I suspect there is some caching that isn't obvious?

my forum_list (at least the beginning of it) looks like this:
Code:
<xen:h1>{$xenOptions.boardTitle}</xen:h1>

<xen:container var="$head.canonical"><link rel="canonical" href="{xen:link 'canonical:index'}" /></xen:container>

<xen:if is="{$xenOptions.boardDescription}"><xen:container var="$head.description">
    <meta name="description" content="{$xenOptions.boardDescription}" /></xen:container></xen:if>

<xen:if is="{$renderedNodes}"><xen:include template="node_list" /></xen:if>

<xen:sidebar>
    <xen:edithint template="sidebar.css" />

    <xen:hook name="forum_list_sidebar">
        <xen:include template="sidebar_online_users" />
        <h1>where the **** is this text, and why doesn't it show?</h1>
.....
it's not a browser issue (coz it does even show from lynx or links directly from the server)

oh, in library/config.php I have the following:
$config['cache']['enabled'] = false;
$config['cache']['frontendOptions'] = array('caching' => false, 'automatic_serialization' => true, 'lifetime' => 1);

but it makes no difference whether these config options are in or not

help .. please?
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#2
I'm not quite clear on what it is you're trying to do.

You mention external pages but then you're editing the forum_list template which is obviously the main forum page.

Can you provide more details and/or a screenshot?
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#4
Template edits should show up immediately.

What are you trying to add to the forum_list template and where?

I just copied the code from your post above and it shows up for me:

edit.PNG
 
#6
ok removed apc, stopped memcached (can't think of anything else to disable)
my forum_list now looks like this:
Code:
<xen:h1>{$xenOptions.boardTitle}</xen:h1>

<xen:container var="$head.canonical"><link rel="canonical" href="{xen:link 'canonical:index'}" /></xen:container>

<xen:if is="{$xenOptions.boardDescription}"><xen:container var="$head.description">
    <meta name="description" content="{$xenOptions.boardDescription}" /></xen:container></xen:if>

<xen:if is="{$renderedNodes}"><xen:include template="node_list" /></xen:if>

<xen:sidebar>
    <xen:edithint template="sidebar.css" />

    <xen:hook name="forum_list_sidebar">
        <xen:include template="sidebar_online_users" />
yo dawg?
 
    </xen:hook>
</xen:sidebar>
notice: new text "uo dawg?" and removed board statistic completely.

result: text does NOT show up, and board statistics are still display on the front page.

what next? any clues?
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#7
Do you by any chance have debug mode enabled and you're editing the master style?

Or do you have more than one style and you're editing the wrong one?
 
#8
mmm
disabled all add-ons (TaigaChat, Twitter Authentication, [GP] Steam Stats)
Now my text shows up.

Re-enabled plugins, and my text is still there.
removed text, and text is gone .... wow, trippy!

Think I'll leave templating for a day or two :confused:

edit: I did have debug enabled ... you could be on to something here?
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#9
Template edits should show immediately so my guess is you were working on the master style.

You might want to undo any edits on the master style, unless this is just a test install.