1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Mysqli statement execute error : Incorrect string value: '\xE8res" <-- please help?

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by XxUnkn0wnxX, Jan 28, 2014.

  1. XxUnkn0wnxX

    XxUnkn0wnxX Active Member

    i am having a lot of errors about this and it is to do with characters that are not recognized i am not sure how to fix this...

    Code:
    Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Mysqli statement execute error : Incorrect string value: '\xE8res";...' for column 'server' at row 1 - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:214
    Generated By: Unknown Account, Today at 5:09 AM
    Stack Trace
    
    #0 /home/unkn0wn/public_html/forums/library/Zend/Db/Statement.php(297): Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute(Array)
    #1 /home/unkn0wn/public_html/forums/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(479): Zend_Db_Statement->execute(Array)
    #2 /home/unkn0wn/public_html/forums/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(574): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('INSERT INTO `sf...', Array)
    #3 /home/unkn0wn/public_html/forums/library/XenForo/DataWriter.php(1612): Zend_Db_Adapter_Abstract->insert('sf_foolbothoney...', Array)
    #4 /home/unkn0wn/public_html/forums/library/XenForo/DataWriter.php(1601): XenForo_DataWriter->_insert()
    #5 /home/unkn0wn/public_html/forums/library/XenForo/DataWriter.php(1393): XenForo_DataWriter->_save()
    #6 /home/unkn0wn/public_html/forums/library/Tac/FoolBotHoneyPot/ControllerPublic/Register.php(608): XenForo_DataWriter->save()
    #7 /home/unkn0wn/public_html/forums/library/Nobita/AccountDetection/XenForo/ControllerPublic/Register.php(11): Tac_FoolBotHoneyPot_ControllerPublic_Register->actionRegister()
    #8 /home/unkn0wn/public_html/forums/library/Tac/StopCountrySpam/ControllerPublic/Register.php(433): Nobita_AccountDetection_XenForo_ControllerPublic_Register->actionRegister()
    #9 /home/unkn0wn/public_html/forums/library/XenForo/FrontController.php(347): Tac_StopCountrySpam_ControllerPublic_Register->actionRegister()
    #10 /home/unkn0wn/public_html/forums/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #11 /home/unkn0wn/public_html/forums/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #12 {main}
    
    Request State
    
    array(3) {
      ["url"] => string(49) "http://portalcentric.net/forums/register/register"
      ["_GET"] => array(0) {
      }
      ["_POST"] => array(38) {
        ["4565752e7f208d5978"] => string(0) ""
        ["b3f8e52e7f208d5d5f"] => string(0) ""
        ["username"] => string(18) "abaf1b4e8d0e34afa3"
        ["d9c5852e7f208d51b6"] => string(0) ""
        ["6051352e7f208d59d6"] => string(8) "n4diir62"
        ["c615952e7f208d4f7e"] => string(0) ""
        ["4555c52e7f208d6958"] => string(0) ""
        ["8c23852e7f208d50f5"] => string(0) ""
        ["email"] => string(42) "x@819978f0-0b0f-11e2-892e-0800200c9a66.com"
        ["ca93d52e7f208d5c95"] => string(16) "N4DiiR-x@live.fr"
        ["43d6c52e7f208d4f1f"] => string(9) "Onelove62"
        ["a4e9a52e7f208d6359"] => string(9) "Onelove62"
        ["09f5052e7f208d527f"] => string(0) ""
        ["79f2d52e7f208d69a2"] => string(0) ""
        ["password"] => string(8) "********"
        ["password_confirm"] => string(8) "********"
        ["ee71a52e7f208d585e"] => string(0) ""
        ["b27d152e7f208d61d2"] => string(0) ""
        ["0d7d852e7f208d6011"] => string(0) ""
        ["2775952e7f208d52dd"] => string(0) ""
        ["dob_month"] => string(1) "6"
        ["dob_day"] => string(2) "16"
        ["dob_year"] => string(4) "1992"
        ["e609252e7f208d5573"] => string(0) ""
        ["ebf4652e7f208d5e25"] => string(0) ""
        ["63e7052e7f208d64d2"] => string(4) "male"
        ["gender"] => string(4) "male"
        ["ac84d52e7f208d67df"] => string(0) ""
        ["ca63652e7f208d5b03"] => string(14) "Pacific/Midway"
        ["eb52d52e7f208d5097"] => string(14) "Pacific/Midway"
        ["timezone"] => string(14) "Pacific/Midway"
        ["81ff052e7f208d5a9d"] => string(14) "Pacific/Midway"
        ["c793652e7f208d5033"] => string(16) "Europe/Amsterdam"
        ["public_uuid"] => string(25) "94689b84e4ce52e7f20f085d3"
        ["custom_img_captcha_response_field"] => string(5) "shoes"
        ["agree"] => string(1) "1"
        ["_xfToken"] => string(8) "********"
        ["reg_key"] => string(32) "d71998c247599fd82b527af2b3d61f52"
      }
    }
    
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Try disabling add-ons, specifically ones related to registration.

    I see several listed in the trace.
     
  3. XxUnkn0wnxX

    XxUnkn0wnxX Active Member

    this only happened on some user registrations only those who use characters that my system cannot understand.

    registrations work fine it is just some unicode/utf-8 code fails to work as a user name

    i want it to not spit out an error for users that do this and instead say your username has characters that cannot be used on this site or something

    and these add one's are a must as they protect me against spammers
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    This appears to be related to FoolBotHoneyPot.
     

Share This Page