mail hosting

Hello friends. Send e-mail constantly get the error.

Code:
Zend_Mail_Protocol_Exception: Connection timed out - library/Zend/Mail/Protocol/Abstract.php:277
Generated By: Berrak, Bugün 13:17
Stack Trace
#0 /home/gencnes1/domains/gencnesiller.com/public_html/library/Zend/Mail/Protocol/Smtp.php(167): Zend_Mail_Protocol_Abstract->_connect('ssl://smtp.gmai...')
#1 /home/gencnes1/domains/gencnesiller.com/public_html/library/Zend/Mail/Transport/Smtp.php(199): Zend_Mail_Protocol_Smtp->connect()
#2 /home/gencnes1/domains/gencnesiller.com/public_html/library/Zend/Mail/Transport/Abstract.php(348): Zend_Mail_Transport_Smtp->_sendMail()
#3 /home/gencnes1/domains/gencnesiller.com/public_html/library/Zend/Mail.php(1194): Zend_Mail_Transport_Abstract->send(Object(Zend_Mail))
#4 /home/gencnes1/domains/gencnesiller.com/public_html/library/XenForo/Mail.php(170): Zend_Mail->send()
#5 /home/gencnes1/domains/gencnesiller.com/public_html/library/XenForo/Mail.php(145): XenForo_Mail->sendMail(Object(Zend_Mail))
#6 /home/gencnes1/domains/gencnesiller.com/public_html/library/XenForo/Mail.php(197): XenForo_Mail->send('imamhatiplim571...', 'ukba yolcusu', Array, '', '', '')
#7 /home/gencnes1/domains/gencnesiller.com/public_html/library/XenForo/Model/ThreadWatch.php(234): XenForo_Mail->queue('imamhatiplim571...', 'ukba yolcusu')
#8 /home/gencnes1/domains/gencnesiller.com/public_html/library/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage/Post.php(108): XenForo_Model_ThreadWatch->sendNotificationToWatchUsersOnReply(Array, NULL, Array)
#9 /home/gencnes1/domains/gencnesiller.com/public_html/library/bdTagMe/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage/Post.php(34): XenForo_DataWriter_DiscussionMessage_Post->_postSaveAfterTransaction()
#10 /home/gencnes1/domains/gencnesiller.com/public_html/library/XenForo/DataWriter.php(1399): bdTagMe_XenForo_DataWriter_DiscussionMessage_Post->_postSaveAfterTransaction()
#11 /home/gencnes1/domains/gencnesiller.com/public_html/library/DigitalPointSpy/DataWriter/DiscussionMessage/Post.php(7): XenForo_DataWriter->save()
#12 /home/gencnes1/domains/gencnesiller.com/public_html/library/XenForo/ControllerPublic/Thread.php(504): DigitalPointSpy_DataWriter_DiscussionMessage_Post->save()
#13 /home/gencnes1/domains/gencnesiller.com/public_html/library/XenForo/FrontController.php(310): XenForo_ControllerPublic_Thread->actionAddReply()
#14 /home/gencnes1/domains/gencnesiller.com/public_html/library/XenForo/FrontController.php(132): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#15 /home/gencnes1/domains/gencnesiller.com/public_html/index.php(18): XenForo_FrontController->run()
#16 {main}

As you can see above, there are problems sending e-mail. But still get this error when I use the Google SMTP.




Can I solve this problem with VPS?
 

robdog

Well-known member
you can always try jangosmtp.com

I use them on all my XenForo sites, but you have to pay based on your monthly email sends.
 

estranged

Well-known member
Is port 587 open in your firewall?

If yes, check if you have compiled php with openssl. You must have openssl in order to send mails through gmail.
 
Top