1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Log out error Cookie names

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by lazorde, Dec 12, 2010.

  1. lazorde

    lazorde Member

    Hello,

    i have this massage

    it's happen some time when i want log out

    Server Error

    Cookie names can not contain any of the following '=,; \t\r\n\013\014'

    XenForo_Application::handlePhpError() in XenForo/Helper/Cookie.php at line 46
    XenForo_Helper_Cookie::_setCookieInternal() in XenForo/Helper/Cookie.php at line 110
    XenForo_Helper_Cookie::deleteAllCookies() in XenForo/ControllerPublic/Logout.php at line 29
    XenForo_ControllerPublic_Logout->actionIndex() in XenForo/FrontController.php at line 310
    XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
    XenForo_FrontController->run() in /home3/adwebhos/public_html/vb/index.php at line 15

    Also, i can't add or edit my signature

    attached pic


    Best regards,
    Lazorde
     

    Attached Files:

    Puntocom likes this.
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Regarding the cookie error... have you changed the cookie settings in the library/config.php file? If so then maybe you entered invalid values.

    This is the config.php code for changing the cookie settings:

    Code:
    $config['cookie'] = array(
    	'prefix' => 'xf_',
    	'path' => '/',
    	'domain' => ''
    );
    
    If you have added this code to the config.php file then try removing it to see if that fixes the problem.

    _____

    Regarding the signature problem... try these troubleshooting steps:

    1) Try to reproduce the problem on a default style. Create a new style with no parent:

    Admin CP -> Appearance -> Styles -> Create New Style

    Then select that style on your forum. If the problem goes away when using the new style then you know it's a problem with your custom style.

    2) Try disabling your addons:

    Admin CP -> Home -> List Add-ons -> Disable (in the Control menu for each addon)
     
  3. lazorde

    lazorde Member

    Hello Jake,

    Thank you

    i try the code and now it's work

    for the error

    it's from Add-on

    and everything very Good :)

    Best regards,
    lazorde
     
  4. Puntocom

    Puntocom Well-Known Member

    I have the same problem when disconnecting:

    Cookie names can not contain any of the following '=,; \t\r\n\013\014'
     
  5. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    I suspect custom cookie settings or an addon. See my previous post:

     
  6. Puntocom

    Puntocom Well-Known Member

    I have not modified cookies configuration, anyway now I can't reproduce the issue.
     
  7. xmlxp

    xmlxp Active Member

    I have the same problem in beta6 but with internet explorer only, with firefox there is no problem
     
  8. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Are there specific instructions to reproduce the problem?
     
  9. xmlxp

    xmlxp Active Member

    with internet explorer when i try to logout i get this error

    Code:
    Cookie names can not contain any of the following '=,; \t\r\n\013\014'
    
    1.XenForo_Application::handlePhpError()
    2.setcookie() in XenForo/Helper/Cookie.php at line 46
    3.XenForo_Helper_Cookie::_setCookieInternal() in XenForo/Helper/Cookie.php at line 110
    4.XenForo_Helper_Cookie::deleteAllCookies() in XenForo/ControllerPublic/Logout.php at line 29
    5.XenForo_ControllerPublic_Logout->actionIndex() in XenForo/FrontController.php at line 310
    6.XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
    7.XenForo_FrontController->run() in C:/wamp/www/XenForoB6/index.php at line 15
    
    i have no add-ons installed
     
  10. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Can you post your board URL and a log in so I can test it?
     
  11. xmlxp

    xmlxp Active Member

    that is in my local machine, wamp server
     
  12. xmlxp

    xmlxp Active Member

  13. fos

    fos Active Member

    I am having this same problem with Firefox in OS X. The error is listed below:


    Server Error

    Cookie names can not contain any of the following '=,; \t\r\n\013\014'
    1. XenForo_Application::handlePhpError()inXenForo/Helper/Cookie.phpat line46
    2. XenForo_Helper_Cookie::_setCookieInternal()inXenForo/Helper/Cookie.phpat line110
    3. XenForo_Helper_Cookie::deleteAllCookies()inXenForo/ControllerPublic/Logout.phpat line29
    4. XenForo_ControllerPublic_Logout->actionIndex()inXenForo/FrontController.phpat line310
    5. XenForo_FrontController->dispatch()inXenForo/FrontController.phpat line132
    6. XenForo_FrontController->run()in/home/gsueagle/public_html/forum/index.phpat line13
    My sites domain name is: http://gsueagleparents.com/forum

    I have made no changes other than the logo.

    Thank you,
    Jeff
     
  14. fos

    fos Active Member

    I installed the latest version of Firefox. I can no longer generate this error. Hopefully it is gone for good.

    Thanks, Jeff
     
  15. akia

    akia Well-Known Member

    I've just noticed that I'm getting the same problem.

    erver Error

    Cookie names can not contain any of the following '=,; \t\r\n\013\014'
    1. XenForo_Application::handlePhpError()
    2. setcookie() in XenForo/Helper/Cookie.php at line 46
    3. XenForo_Helper_Cookie::_setCookieInternal() in XenForo/Helper/Cookie.php at line 110
    4. XenForo_Helper_Cookie::deleteAllCookies() in XenForo/ControllerPublic/Logout.php at line 29
    5. XenForo_ControllerPublic_Logout->actionIndex() in XenForo/FrontController.php at line 310
    6. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
    7. XenForo_FrontController->run() in /home/forum/public_html/index.php at line 13

    I've checked my config.php file and the only thing I've got is:

    <?php

    $config['db']['host'] = 'localhost';

    $config['db']['port'] = '3306';

    $config['db']['username'] = '*******';

    $config['db']['password'] = '*******';

    $config['db']['dbname'] = '******';
     
  16. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    The only time this has come up in the past was caused by an add-on, though I don't know which one.
     
  17. Phillip

    Phillip Active Member

    We received the same "cookie names" error today in IE9. Only two add-ons are currently installed, URLRewriter and XenFans.com Welcome Blocks.
     
  18. akia

    akia Well-Known Member

    Well if its a process of elimination the only add on installed is the Welcome Blocks.
     

Share This Page