1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Issues with broken avatar etc...

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Tower, May 13, 2015.

  1. Tower

    Tower Active Member

    Hey guys,
    I figured Id ask here as well, numerous things have broken on my site after applying the newest fix. I have not changed anything on the server side.

    /var/www/vhosts/scyfi.net/thecpforum/data/xengallery/1/1994-72c7586f4e03f9e0db5b4bde41a5dd37.jpg, referer: http://www.scyfi.net/
    [Tue May 12 17:57:32 2015] [error] [client 2.219.151.31] client denied by server configuration: /var/www/vhosts/scyfi.net/thecpforum/data/xengallery/1/1996-f6fd0aa1670ddbf062d48934be08113b.jpg, referer: http://www.scyfi.net/
    [Tue May 12 17:57:32 2015] [error] [client 2.219.151.31] client denied by server configuration: /var/www/vhosts/scyfi.net/thecpforum/data/xengallery/1/1995-6accceae5b87315bc54c02243967ea1b.jpg, referer: http://www.scyfi.net/
    [Tue May 12 17:57:37 2015] [error] [client 74.195.83.249] client denied by server configuration: /var/www/vhosts/scyfi.net/thecpforum/data/taigachat/messagesmini.html, referer: http://www.scyfi.net/
    [Tue May 12 17:57:40 2015] [error] [client 2.219.151.31] client denied by server configuration:

    What do these errors mean? I have a whole page of errors.
     
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

  3. Tower

    Tower Active Member

  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Did you see my ticket response?

    It could be an .htaccess file issue, or possibly server config.
     
    Chris D likes this.
  5. Tower

    Tower Active Member

    @Brogan you were right, there was a "deny all" in the data folder.
    Now I am trying to get the furls to work again.

    Code:
    #    Mod_security can interfere with uploading of content such as attachments. If you
    #    cannot attach files, remove the "#" from the lines below.
    #<IfModule mod_security.c>
    #    SecFilterEngine Off
    #    SecFilterScanPOST Off
    #</IfModule>
    
    ErrorDocument 401 default
    ErrorDocument 403 default
    ErrorDocument 404 default
    ErrorDocument 405 default
    ErrorDocument 406 default
    ErrorDocument 500 default
    ErrorDocument 501 default
    ErrorDocument 503 default
    
    <IfModule mod_rewrite.c>
        RewriteEngine On
    
        #    If you are having problems with the rewrite rules, remove the "#" from the
        #    line that begins "RewriteBase" below. You will also have to change the path
        #    of the rewrite to reflect the path to your XenForo installation.
        RewriteBase /var/www/vhosts/thecpforum.com/public
    
        #    This line may be needed to enable WebDAV editing with PHP as a CGI.
        #RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}]
    
        RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
        RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
        RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
        RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
        RewriteRule ^(data/|js/|styles/|install/|favicon\.ico|crossdomain\.xml|robots\.txt) - [NC,L]
        RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L]
    </IfModule>
    [Wed May 13 01:49:45 2015] [error] [client 74.195.83.249] Request exceeded the limit of 10 internal redirects due to probable configuration error. Use 'LimitInternalRecursion' to increase the limit if necessary. Use 'LogLevel debug' to get a backtrace., referer: http://www.thecpforum.com/
    [Wed May 13 01:50:35 2015] [error] [client 23.94.154.144] Request exceeded the limit of 10 internal redirects due to probable configuration error. Use 'LimitInternalRecursion' to increase the limit if necessary. Use 'LogLevel debug' to get a backtrace., referer: http://www.thecpforum.com/

    That is the current error I am getting.
     
  6. Tower

    Tower Active Member

    Corrected it changing "RewriteBase /" corrected that
     
  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Out of interest, how did the .htaccess file with deny all get placed in the /data directory?
     
  8. DaniD

    DaniD Active Member

    I'm having this issue myself, and I see the same .htaccess file. I'll see if the suggested changes help - and it did. Thanks!
     
    Tower likes this.
  9. Tower

    Tower Active Member

    @Brogan I have no idea sir, I did not touch anything but upgrade to the newest version. Then of course the backup I had failed, and was corrupted. Thinking something else was wrong I lost a days worth of data, I now have moved to a different host that I orginally had that was more reliable in the first place. I am new to apache with a reverse proxy for nginx. Normally I use just nginx, so this is new to me. What a mess!
     

Share This Page