• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.3 Issue with custom userbanner for certain groups

#1
Hello,

Here is the code I am using for custom banners I have set up on my forum.

Code:
.userBanner.owner {
background: url("MYIMGURL") no-repeat;
height: 30px;
width: 115px;
background-position: center;
text-indent: -10000em;
}

.userBanner.council {
background: url("MYIMGURL") no-repeat;
height: 30px;
width: 115px;
background-position: center;
text-indent: -10000em;
}

.userBanner.member {
background: url("MYIMGURL") no-repeat;
height: 30px;
width: 115px;
background-position: center;
text-indent: -10000em;
}

.userBanner.modbanner {
background: url("MYIMGURL") no-repeat;
height: 30px;
width: 115px;
background-position: center;
text-indent: -10000em;
}

.userBanner.banned {
background: url("MYIMGURL") no-repeat;
height: 30px;
width: 115px;
background-position: center;
text-indent: -10000em;
}
My banners are showing up perfectly fine for members, council, and owner; however for modbanner and banned it doesn't seem to want to display for these user groups.

For mods I have the custom class CSS box as this: userBanner modbanner
For the banned group I have this: userBanner banned

I double checked my image URLs to make sure it was uploaded/listed properly for them and they are.

I cannot figure out why these two user groups won't show, yet all my others seem fine. :/

I couldn't see any permissions/settings that would prevent it and the codes should all be the same for each group.

Any suggestions?
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#2
Do any banners show?

Are they members of other groups?

What do you have set for the banners in the User Options?
 
#3
@Brogan

I did answer those questions already I believe :)

The council, member, and owner work.

The member I was testing on: I would not include any other 'additional' groups. I would only change his 'primary group' and that is how I was able to tell the council, member, and owner work. When I switch him to either moderating or banned though they do not show.

For user options, you are referring to the usergroup where we can select the custom banner, right?

If so this was what I had listed:

For mods I have the custom class CSS box as this: userBanner modbanner
For the banned group I have this: userBanner banned

It is really strange to me how it can seem to work for three out of five groups using the same code (in theory only changing the image URL and userbanner name).

I can provide screenshots if you feel that will help show you better.

Thanks!
 
#4
I randomly decided to check again today after adding another group - it seems to be working now. I am unsure why since I didn't make any changes, but hey good to know! :)