1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Duplicate Install Rebuilding... Phrases (Importing)

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by vbgamer45, Oct 6, 2010.

  1. vbgamer45

    vbgamer45 Active Member

    Getting an error on Rebuilding... Phrases (Importing) on Windows Server 2003 during the rebuilding phase of the install. Then says An error occurred. Please click the button below for more information. Which redirects to a page that just says Error with no other information.

    Had a stack overflow as well on inserting the data but was able to get around that my dumping the inserts and running them manually.
     
  2. Robert F Schmitz

    Robert F Schmitz Well-Known Member

    Getting the same error, then it moves on to the next step it seems and the screen goes blank. :)
     
  3. Cristian Haro

    Cristian Haro Member

    Me too, but i Just tried again and this time was fine.
     
  4. Stryker

    Stryker Member

    I don't even get the button to show more information...
     
  5. Robert F Schmitz

    Robert F Schmitz Well-Known Member

    Followed this and all worked great guys. Scroll to post #26 & #27

    http://xenforo.com/community/threads/beta-server-error-while-install.4868/page-2

    change the 2000 to 30000
     
  6. Stryker

    Stryker Member

    already done it and it's not working out

    I tried it out in Chrome + Safari. I'll try it out in IE now too
     
  7. vbgamer45

    vbgamer45 Active Member

    Got a little farther with the js/xenforo/cache_rebuild.js fix
    But now after it seems to be processing Rebuilding... Templates (Importing) for a while i get a PHP stack overflow message.
     
  8. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    What PHP SAPI are you running? ISAPI or (Fast)CGI?
     
  9. vbgamer45

    vbgamer45 Active Member

  10. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

Share This Page