• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

html live streams

Stimo

Active member
#1
Hi i need help. Basically i am making a live stream page on my forum which will display multiple streams, but even when i place the html for one of them and click create page it places it but removes all the navigation bar and head etc, why is this?
 

MagnusB

Well-known member
#5
It's kinda hard to say what goes wrong without knowing details. Can you share what kind of streams you want to embed, and share the code or sample code that is used to embed it? To me it sounds like there is a conflict somewhere, but it is hard to offer any more specific advice without more details.
 

Sylar

Well-known member
#6
It's kinda hard to say what goes wrong without knowing details. Can you share what kind of streams you want to embed, and share the code or sample code that is used to embed it? To me it sounds like there is a conflict somewhere, but it is hard to offer any more specific advice without more details.
+1
If there was some kind of conflicting element in the HTML of the live stream then we could help you, but without it we're as good as no help :p
 

Stimo

Active member
#7
Sure this is the stream code
Code:
<object type="application/x-shockwave-flash" height="300" width="400" id="live_embed_player_flash" data="http://www.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf?channel=repcraft" bgcolor="#000000"><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name="movie" value="http://www.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf" /><param name="flashvars" value="hostname=www.twitch.tv&channel=repcraft&auto_play=false&start_volume=25" /></object><a href="http://www.twitch.tv/repcraft#r=-rid-&amp;s=em" class="trk" style="padding:2px 0px 4px; display:block; width:345px; font-weight:normal; font-size:10px; text-decoration:underline; text-align:center;">Watch live video from repcraft on www.twitch.tv</a>
 

MagnusB

Well-known member
#8
I don't see anything immediate that should conflict. Do you embed it by copy pasting that code into the page creation editor, or do you add additional html?
 

Jake Bunce

XenForo moderator
Staff member
#12
Sure this is the stream code
Code:
<object type="application/x-shockwave-flash" height="300" width="400" id="live_embed_player_flash" data="http://www.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf?channel=repcraft" bgcolor="#000000"><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name="movie" value="http://www.twitch.tv/widgets/live_embed_player.swf" /><param name="flashvars" value="hostname=www.twitch.tv&channel=repcraft&auto_play=false&start_volume=25" /></object><a href="http://www.twitch.tv/repcraft#r=-rid-&amp;s=em" class="trk" style="padding:2px 0px 4px; display:block; width:345px; font-weight:normal; font-size:10px; text-decoration:underline; text-align:center;">Watch live video from repcraft on www.twitch.tv</a>
Works for me. I put that embed code into a page node and it displays the feed. No style problems. No missing header / footer.

I can try it on your forum if you give me admin access. Otherwise there must be something funny about your custom style, or maybe you are doing something that I am not.
 

Stimo

Active member
#13
Works for me. I put that embed code into a page node and it displays the feed. No style problems. No missing header / footer.

I can try it on your forum if you give me admin access. Otherwise there must be something funny about your custom style, or maybe you are doing something that I am not.
sure ill drop you a pm