HTML in board close notice not working

Peggy

Well-known member
I closed my forum to move it to the new server, and it says you can use html.
So, I typed my notice, using <p> and </p> as I wanted it to be a paragraph style notice, not just one long line.

However, the html doesn't work. :( and I got one long line -
The site is currently closed, as we are moving to a new server. We will be back online later tonight, or tomorrow. Thanks for you patience, and we'll catch you on the flipside! Peggy

Instead of -
The site is currently turned off, as we are moving to a new server.
We will be back online later tonight, or tomorrow.
Thanks for you patience, and we'll catch you on the flipside!

Peggy

Is this a bug? or did I do something wrong?
 

Peggy

Well-known member
I used it for each line. This is what I have -

<p>The site is currently closed, as we are moving to a new server.<br />
We will be back online later tonight, or tomorrow. </p>

<p>Thanks for you patience, and we'll catch you on the flipside!</p>
<br /><br />

<p>Peggy</p>
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
Titled edited.

You don't need the <br /> in the first <p>

This should do it.

<p>The site is currently closed, as we are moving to a new server.</p>
<p>We will be back online later tonight, or tomorrow. </p>

<p>Thanks for you patience, and we'll catch you on the flipside!</p>
<br /><br />

<p>Peggy</p>
 

Peggy

Well-known member
No go, I still see this -
The site is currently turned off, as we are moving to a new server. We will be back online later tonight, or tomorrow. Thanks for you patience, and we'll catch you on the flipside! Peggy
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
That must be something to do with Flexile then.

It works perfectly on my test board.
 
Top