1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

How do I export an add-on so that it can be installed elsewhere?

Discussion in 'General XenForo Discussion and Feedback' started by Renegade, Sep 30, 2011.

  1. Renegade

    Renegade Well-Known Member

    I have add-on installed which has gone through some changes in templates. I want the add-on developer to continue from where it is currently at. So how do I go about it? Can I export it so that it goes out with the changes included so that he can continue from where I left?
     
  2. James

    James Well-Known Member

    admin.php?add-ons/
    Controls -> Export
     
  3. ragtek

    ragtek Guest

    I hope you've done all the template & phrase changes in the masterstyle & masterlanguage?:p
     
  4. Renegade

    Renegade Well-Known Member

    Err as in? Can you please elaborate :)
     
  5. Renegade

    Renegade Well-Known Member

    That option is not there. I have upgrade, disable and uninstall there. What am i missing?
     
  6. EQnoble

    EQnoble Well-Known Member

    If you have done the template edits for the addon in any other style except master style you wont be exporting it properly. You would have to transfer all of the addon edits to the master style before attempting to export it
    You need to put your board into debug mode for that option to appear.
     
    Renegade and ragtek like this.
  7. Floris

    Floris Guest

    Renegade likes this.
  8. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Floris likes this.
  9. Renegade

    Renegade Well-Known Member

    Thanks all. I will make all changes to the default theme templates and turn debug mode on. Hopefully will post an add-on update request in the coming week.
     
  10. Bob

    Bob Well-Known Member

    You first need to turn debug mode on, then you need to make the changes in the MASTER style (not the Default Style). The only way to get access to the Master style is to be in Debug Mode.
     
    ragtek likes this.
  11. DRE

    DRE Well-Known Member

    The option to export add-ons in XF 1.100beta 4 is not available. Is this a bug?
     
  12. Fuhrmann

    Fuhrmann Well-Known Member

    Here it is ok:

    Sem título.png
     
  13. DRE

    DRE Well-Known Member

    Not working for me on both of my xenforo sites.
     
  14. DRE

    DRE Well-Known Member

  15. Fuhrmann

    Fuhrmann Well-Known Member

    Are you in debug mode?
     
    The8thLegion likes this.
  16. DRE

    DRE Well-Known Member

    No. Thanks bro!
     
    Fuhrmann likes this.

Share This Page