1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Header styling question

Discussion in 'Styling and Customization Questions' started by Lost, Jan 25, 2012.

  1. Lost

    Lost Well-Known Member

    I hope some one can help me with this. I'm trying to get the grey border on the side of the forum to extend to the top of the screen.
    header.png
    I've run out of things to try. :)
     
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Set a transparent background for this property:

    Admin CP -> Appearance -> Style Properties -> Header and Navigation -> Header
     
  3. Lost

    Lost Well-Known Member

    My apologies for not being clearer. :)
    I want to keep the blue header background behind the logo, but I also want to extend the grey border to the top of the screen, like this:
    header.png
     
  4. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Get rid of the margins:

    Admin CP -> Appearance -> Style Properties -> General -> Page Width Controller
     
    Phil likes this.
  5. Lost

    Lost Well-Known Member

    Thanks for your help Jake, it's much appreciated.

    I removed the margins in the page width controller, but that removes the grey border on the left side and the right side of the forum completely.
     
  6. 3c

    3c Active Member

    Threads like this is why Jake is in my follow list....LOL...

    thanks from me too!
     
  7. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    ...and add those same margins to this property:

    Admin CP -> Appearance -> Style Properties -> General -> Body

    So you remove the margins from Page Width Controller and add them to Body.
     
    Lost likes this.
  8. Lost

    Lost Well-Known Member

    Jake, thank you! That does exactly what I need.

    I wish I could like your post twice. :D
     
  9. HenrikHansen

    HenrikHansen Well-Known Member

    This "works", but let my whole site flow the left on the screen, tried to insert align:center in the body section but it does not seem to work?
     
  10. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Try using margin: auto; for the Body. Just a guess.

    If the problem persists then I need to see it. Post your URL.
     
  11. HenrikHansen

    HenrikHansen Well-Known Member

    Jake, your guess was right, thank you! :)
     
  12. taylor_smith

    taylor_smith Well-Known Member

    How do I do this with a fixed width fora? Whenever I reduce my browser real estate, this happens:

    [​IMG]
     
  13. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    What happens?
     
  14. taylor_smith

    taylor_smith Well-Known Member

    marginissues.png
     
  15. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Can you post the forum URL so I can debug the style?
     
    phanduythanh91 likes this.

Share This Page