1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Header Eating Forum on IE Browsers

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by DieselMinded, Mar 15, 2011.

  1. DieselMinded

    DieselMinded Active Member

    Here is my logo block

    Code:
    <div id="logoBlock" align="center">
        <div class="pageWidth">
            <div class="pageContent">
                <xen:include template="ad_header" />
                <xen:hook name="header_logo">
                <div id="logo"><a href="{$logoLink}">
                    <span><xen:comment>This span fixes IE vertical positioning</xen:comment></span>
                    <img src="@headerLogoPath" alt="{$xenOptions.boardTitle}" />
                </a></div></xen:hook>
                <table border="0" width="468" height="145">
        <tr>
            <td height="145" width="468">
            <p align="center">
    <iframe id='a017d3a2' name='a017d3a2' src='http://dieseldetails.com/openx/www/delivery/afr.php?resize=1&amp;refresh=0&amp;zoneid=3&amp;target=_blank&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE' frameborder='0' scrolling='no' width='468' height='60' allowtransparency='true'><script type='text/javascript'>
    <!--// <![CDATA[
       document.write ("<nolayer>");
       document.write ("<a href='http://dieseldetails.com/openx/www/delivery/ck.php?n=a75c0884&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE' target='_blank'><img src='http://dieseldetails.com/openx/www/delivery/avw.php?zoneid=3&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE&amp;n=a75c0884' border='0' alt='' /></a>");
       document.write ("</nolayer>");
       document.write ("<ilayer id='layera017d3a2' visibility='hidden' width='468' height='60'></ilayer>");
    // ]]> -->
    </script><noscript>
      <a href='http://dieseldetails.com/openx/www/delivery/ck.php?n=a017d3a2' target='_blank'>
      <img src='http://dieseldetails.com/openx/www/delivery/avw.php?zoneid=3&target=_blank&cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE' border='0' alt='' /></a></noscript></iframe>
     
    <!-- Placement Comment -->
    <layer src='http://dieseldetails.com/openx/www/delivery/afr.php?n=a017d3a2&zoneid=3&target=_blank&cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE&rewrite=0' width='468' height='60' visibility='hidden' onload="moveToAbsolute(layera017d3a2.pageX,layera017d3a2.pageY);clip.width=468;clip.height=60;visibility='show';"></layer></td></tr>
    </table>
                <span class="helper"></span>
            </div>
        </div>
    </div>
    [​IMG]
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You have a stray <p align="center"> in your table cell from what I can see.
     
  3. DieselMinded

    DieselMinded Active Member

    how can i make the logo shrink , i had the ad perfectly placed on fire fox but when i make my window narrower on IE it shoots the ad below the logo and adds the little "play symbols" which is like how many lines of code the header has eaten off the main content area
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You could probably do it with javascript or try using a max-width attribute, e.g. 80% or whatever works with the current design.
     
  5. DieselMinded

    DieselMinded Active Member

    cant , it makes the navbar flicker when changing pages
     
  6. DieselMinded

    DieselMinded Active Member

    ill just make it smaller
     
  7. DieselMinded

    DieselMinded Active Member

    I moved the ad code to the ad_header template and now its not eating the content area but i cant center it vertically , adding a <br> moves the logo down too

    see: www.royal4x4.com
     
  8. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    It's still completely borked in Chrome.
     
  9. matthewalan

    matthewalan Active Member

    That's a problem I've always had when working with XF. I can't tell you off the top of my head how I fixed this problem, because I haven't work with XF themes in a couple of weeks. That's actually one of my only downfalls about styling with XF.
     
  10. DieselMinded

    DieselMinded Active Member

    I have my ad_header striped down to

    Code:
    <xen:hook name="ad_header" />
    <iframe id='a017d3a2' name='a017d3a2' src='http://dieseldetails.com/openx/www/delivery/afr.php?resize=1&amp;refresh=0&amp;zoneid=3&amp;target=_blank&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE' frameborder='0' scrolling='no' width='468' height='60' allowtransparency='true' marginwidth="10" marginheight="10" align="middle"><script type='text/javascript'>
    <!--// <![CDATA[
       document.write ("<nolayer>");
       document.write ("<a href='http://dieseldetails.com/openx/www/delivery/ck.php?n=a75c0884&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE' target='_blank'><img src='http://dieseldetails.com/openx/www/delivery/avw.php?zoneid=3&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE&amp;n=a75c0884' border='0' alt='' /></a>");
    
       document.write ("</nolayer>");
       document.write ("<ilayer id='layera017d3a2' visibility='hidden' width='468' height='60'></ilayer>");
    // ]]> -->
    </script><noscript>
      <a href='http://dieseldetails.com/openx/www/delivery/ck.php?n=a017d3a2' target='_blank'>
      <img src='http://dieseldetails.com/openx/www/delivery/avw.php?zoneid=3&target=_blank&cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE' border='0' alt='' /></a></noscript></iframe>
    <!-- Placement Comment -->
    <layer src='http://dieseldetails.com/openx/www/delivery/afr.php?n=a017d3a2&zoneid=3&target=_blank&cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE&rewrite=0' width='468' height='60' visibility='hidden' onload="moveToAbsolute(layera017d3a2.pageX,layera017d3a2.pageY);clip.width=468;clip.height=60;visibility='show';"></layer>
    which is still allowing my open x to run , how ever the ad is too high and when i try to bring it down the logo moves with it ...
     
  11. DieselMinded

    DieselMinded Active Member

    Fixed it i had to move the ad-header below the logo on the logo_block template :

    PHP:
    <div id="logoBlock" align="center">
        <
    div class="pageWidth">
            <
    div class="pageContent">
                <
    xen:hook name="header_logo">
                <
    div id="logo"><a href="{$logoLink}">
                    <
    span><xen:comment>This span fixes IE vertical positioning</xen:comment></span>
                    <
    img src="@headerLogoPath" alt="{$xenOptions.boardTitle}/>
                </
    a></div></xen:hook>
    <
    br><br>
    <
    xen:include template="ad_header" />
                <
    span class="helper"></span>
            </
    div>
        </
    div>
    </
    div>
    2 <br> brought it to dead center
     
  12. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Not quite vertically aligned in Chrome but it looks fine.

    Glad you got it sorted.

    You could use 2 divs to get it exact, if you wanted.
     
  13. DieselMinded

    DieselMinded Active Member

    well in a world w/o 1/2<br> i just made the logo block taller :p
     

Share This Page