1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Guests can't view attachments

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Puntocom, Feb 5, 2012.

  1. Puntocom

    Puntocom Well-Known Member

    Hello, in my XenForo 1.1.1 site I set up View attachments to posts: Allow for
    Non registered / Awaiting validation. When I try to view attachments from another web browser as guest I can't view the attachments, only the thumbnails.

    I have rebuilt the user cache, the File health check is correct.
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I have moved this from bugs to troubleshooting.
    In a standard installation this permission works fine when set to Allow for the Unregistered / Unconfirmed user group.

    Do you have any add-ons installed?
     
  3. Puntocom

    Puntocom Well-Known Member

    I have just set it to No and the guests still can't view the attachments.

    I have also tried to disable all plugins.
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I have just tested it on my own installation.

    Edit User Group: Unregistered / Unconfirmed -> View attachments to posts: Allow

    It works fine so it must be a permission setting and/or an add-on.
     
  5. Puntocom

    Puntocom Well-Known Member

    I have disabled all addons again, checked it in another browser as guest, and try to set up it to allow and "no" for unregistered / non validated, and both ways it doesn't work.

    If you want I can send you login details.
     
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Sure, go ahead and I'll take a look.
     
  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Just to confirm the issue, node permissions had been revoked.
     
    Puntocom likes this.
  8. Puntocom

    Puntocom Well-Known Member

    Thank you, it works now!!!
     

Share This Page