1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

group just cant edit posts?

Discussion in 'General XenForo Discussion and Feedback' started by Member 3639, Feb 6, 2012.

  1. Member 3639

    Member 3639 Active Member

    okay so i made a user group called writers and gave them permissions on the nodes to edit posts but the edit link just wont show up?
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You must have a conflicting permission set in another group (or the node(s) in question), probably Never.

    Change it to Not Set (No).
     
  3. Member 3639

    Member 3639 Active Member

    I dont see how though hes only in the writers group.
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Check the user and node permissions then.

    Have you confirmed the problem or are you just taking the member's word for it.

    Just to clarify, you are referring to the forum permission Edit post by self ?
     
  5. Member 3639

    Member 3639 Active Member

    yes edit post by self is on for everyone in every forum, i have of course tested his permissions, tedit link just isnt there?
     
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I'm happy to take a look if you have an admin and test login I can use.
     
    Member 3639 likes this.
  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    OK, I think I've spotted the problem.

    The time limit for editing posts is set to 0 minutes.
     

Share This Page