1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug Google Chrome

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by banihani, Jul 1, 2013.

  1. banihani

    banihani Member

    I don't know if this is a bug or not but keep getting the following error but works fine in Firefox.

    An exception occurred: Mysqli prepare error: Unknown column 'forum_id' in 'where clause' in C:\wamp\www\forum\library\Zend\Db\Statement\Mysqli.php on line 77

    Code:
    Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
    Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
    Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
    Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 753
    Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchRow() in ForumWatch/Model/ForumWatch.php at line 9
    ForumWatch_Model_ForumWatch->getUserForumWatchByForumId() in ForumWatch/Listener.php at line 12
    ForumWatch_Listener::template_create()
    call_user_func_array() in XenForo/CodeEvent.php at line 58
    XenForo_CodeEvent::fire() in XenForo/Template/Abstract.php at line 82
    XenForo_Template_Abstract->__construct() in XenForo/Dependencies/Public.php at line 244
    XenForo_Dependencies_Public->createTemplateObject() in XenForo/ViewRenderer/Abstract.php at line 256
    XenForo_ViewRenderer_Abstract->createTemplateObject() in XenForo/ViewRenderer/HtmlPublic.php at line 76
    XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 569
    XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 156
    XenForo_FrontController->run() in C:/wamp/www/forum/index.php at line 13
     
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    This is an error caused by the ForumWatch add-on. Possibly [bd] Forum Watch (If that was installed into the ForumWatch/ folder in your library).
     
    banihani likes this.
  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    This is an error with the forum watch add-on.

    Marked as Not a Bug.
     
    banihani likes this.
  4. LBC

    LBC New Member

    I have a problem with Chrome. Every time i open it, it would not remember my logins, even my Chrome user. I didn't check "delete cookies when closed", cookies are allowed... :/
    Thank you!
     
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    If you require support, you will need to associate your forum user name with your license and post in the correct forum.
     

Share This Page