• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

forumbot

Kevin

Well-known member
#7
Post what you have tried so far... what is the URL of the RSS feed you are trying to use and what settings have you configured? And have you tried the "Import Now" button to see if that brings in anything?
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#10
Post some examples of the feeds you are trying to import, as asked by Kevin above.

If you don't provide the information requested then it makes it difficult for anyone to help you.
 

Kevin

Well-known member
#12
I hope this is good
We are getting closer. :)

We need to see the details (when you Edit the feed) of the settings you are using. The screen shot you included above gives some of the information but not all of it. Plus, could you please copy & paste the URL of the RSS feed that you are using? Will be a lot easier than for somebody else to check it out.
 

Biker

Well-known member
#13
I hope this is good
Those aren't RSS feeds. A URL for a RSS feed looks something like this:

Code:
http://feeds.arstechnica.com/arstechnica/tech-policy
or this:

Code:
http://feeds.bbci.co.uk/news/rss.xml
You can't just toss any URL into the RSS feed area and expect it to work. It specifically needs to be an RSS feed.
 

Biker

Well-known member
#16
The site in question has to make the feed available. You can't just take content from a site and expect it to work. I took a quick peek at math.com and don't even see any RSS feeds at all.
 

Biker

Well-known member
#18
Search on sites that deal with the topic of your forum. Look for this symbol
. When you click on that symbol, you'll get the URL you can use as a feed into your forums.
 

eransss

Active member
#20
Ok ,, so everything is working ,, Ty guys ,, but I have to ask .. The feed is posting 5 tread at the time ..
Can I set it to be one tread .. Let's evry 30 min ?