XF 1.1 Forum RSS feeds

FredC

Well-known member
how do we switch this back on.. i cant find the option anywhere.. Im not even sure how they got disabled in the first place. thanks in advance.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
There is no option to enable or disable board RSS feeds.

Did you perhaps just remove the icons using CSS or a template edit?
 

FredC

Well-known member
Thanks for the quick reply Brogan.. I reverted my extra css template and that didnt solve the problem so i can only guess its a template edit someplace..
 

Jake Bunce

XenForo moderator
Staff member
Thanks for the quick reply Brogan.. I reverted my extra css template and that didnt solve the problem so i can only guess its a template edit someplace..
Check this template:

Admin CP -> Appearance -> Templates -> node_forum_level_2

Code:
		<div class="nodeControls">
			<a href="{xen:link forums/index.rss, $forum}" class="tinyIcon feedIcon" title="{xen:phrase rss}">{xen:phrase rss}</a>
		</div>
 

FredC

Well-known member
Check this template:

Admin CP -> Appearance -> Templates -> node_forum_level_2

Code:
<div class="nodeControls">
<a href="{xen:link forums/index.rss, $forum}" class="tinyIcon feedIcon" title="{xen:phrase rss}">{xen:phrase rss}</a>
</div>
Thanks Jake but nope that template is unchanged from stock.
 

Jake Bunce

XenForo moderator
Staff member
Where is the feed missing from? I assume you meant the RSS icon is missing from the forum listing.
 

FredC

Well-known member
Yup my bad i am talking about the icon.. The global feed and icon is intact and working properly. however the individual forum icons are missing. i have no idea how long they have been mia but i just noticed it today.

Edit...........
Hmm i stand corrected the global feed is throwing a 500 error
 

FredC

Well-known member
At one time i had the global feed plugin installed until it became core but i never deleted the files from the server.. It was uninstalled from the ACP.. im going to start there and see if i can find those files in ftp..
 
Top