1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Forum has become very unresponsive after 1.3.5

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Valvar, Aug 17, 2014.

  1. Valvar

    Valvar Member

    Hello,

    I am setting the prefix as 1.4, but my problems started already with 1.3.5 and I upgraded to 1.4.x beta to see if that would solve the problems. It did not. Neither me nor my host (nearlyfreespeech) have been able to identify the issue, despite trying a variety of things and cutting down the most resource-intensive services active (which included Cometchat and Taigachat) even though they were working perfectly fine earlier.
    It seems to occur spontaneously and unpredictably, but it happens at least every few minutes and then stops pages from loading. Besides that all Javascript dialogues (like alerts, user panes, etc) are very sluggish (we sometimes have to wait for up to 20 seconds) and they used to be almost instant. Strangely enough pages seem to load more often in Firefox, although the issues with unresponsiveness still remains. It seems to affect the entire site (like the Cometchat control panel) and not just the forum software.
    This is a serious problem for our forum, and I'd very much appreciate it if anyone could help us find a solution.
     
  2. Russ

    Russ Well-Known Member

    Valvar likes this.
  3. craigiri

    craigiri Well-Known Member

    I'm no expert, but the first thing to try is to change where the jquery stuff get's loaded up from....that is, local, google or other?
     
    Valvar likes this.
  4. Valvar

    Valvar Member

    Yes, but unfortunately without any improvements.

    I've tried all of them, though I'm currently Google.
     
    Last edited: Aug 17, 2014

Share This Page