1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Extra.css not applying

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by mmoore5553, Mar 2, 2012.

  1. mmoore5553

    mmoore5553 Well-Known Member

    I have no issues with 1.1 but newest version this not getting applied as i put the new css in there but never takes affect. I have to go back in and modify it on the built in css.
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I suspect this is a specificity thing rather than a bug. What are you trying to apply?
     
  3. mmoore5553

    mmoore5553 Well-Known Member

    Well to be honest it was not just this one as some others i had to modify directly too. Here is one example


    Code:
    .discussionListItem {
        background-color: #FCFCFF;
        border-bottom: 1px solid #B0C4DE;
    }
    As i just made the line darker to add more separation between threads.

    I am not worthy to have you visit my thread. (y)
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Try adding !important to each line.

    However, you should be able to do that in Style Properties anyway.
     
  5. mmoore5553

    mmoore5553 Well-Known Member

    Oh i am old school as i just do it via css and in one spot so i can just save it later when upgrade time or when i do mass changes. I will test and report back.

    Do you sleep at all Brogan ?

    No it did not work with !important.
     
  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Can you provide a URL?
     
  7. mmoore5553

    mmoore5553 Well-Known Member

    Sent PC mike.
     
  8. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Code:
     background-color: #FCFCFF; !important
    border-bottom: 1px solid #B0C4DE !important;
    Semi-colon in the wrong place. :)
     
  9. mmoore5553

    mmoore5553 Well-Known Member

    Oh lord. Thank you. I guess with an extra CSS i add to add !important ?
     
  10. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  11. mmoore5553

    mmoore5553 Well-Known Member

    Odd i corrected that and still did not work.
     
  12. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I tested this on my local and it worked fine.

    Code:
    .discussionListItem {
        background-color: orange !important;
        border-bottom: 1px solid green !important;
    }
     
  13. mmoore5553

    mmoore5553 Well-Known Member

    odd as I copied and paste the same thing and nothing. I even cleared cache.
     
  14. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I'm looking at your site now and it is bright orange.

    orange.PNG

    That's the new member introductions forum.
     
  15. mmoore5553

    mmoore5553 Well-Known Member

    Okay thanks it must be something on my computer here.
     
  16. MrSled

    MrSled Member

    I would love to darken the lines between threads, where do you do that in Style Properties?
     

Share This Page