1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug Error if i try delete a post XenForo 1.3.0 Beta 4

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Tealk, Feb 20, 2014.

  1. Tealk

    Tealk Active Member

    Error if i try to delete a post:

    Fehlermeldung des Servers
    Fehlerinformation
    ErrorException: Argument 1 passed to EWRatendo_DataWriter_Discussion_Thread::_discussionPostSave() must be an array, none given, called in /var/www/web120088/html/test1/library/XenForo/DataWriter/Discussion.php on line 453 and defined - library/EWRatendo/DataWriter/Discussion/Thread.php:5
    Generiert durch: Tealk, Vor einer Minute
    Stapelverfolgung
    #0 /var/www/web120088/html/test1/library/EWRatendo/DataWriter/Discussion/Thread.php(5): XenForo_Application::handlePhpError(4096, 'Argument 1 pass...', '/var/www/web120...', 5, Array)
    #1 /var/www/web120088/html/test1/library/XenForo/DataWriter/Discussion.php(453): EWRatendo_DataWriter_Discussion_Thread->_discussionPostSave()
    #2 /var/www/web120088/html/test1/library/XenForo/DataWriter.php(1397): XenForo_DataWriter_Discussion->_postSave()
    #3 /var/www/web120088/html/test1/library/twittertopics/DataWriter/twittertopics.php(9): XenForo_DataWriter->save()
    #4 /var/www/web120088/html/test1/library/XenForo/Model/Thread.php(1692): twittertopics_DataWriter_twittertopics->save()
    #5 /var/www/web120088/html/test1/library/XenForo/ControllerPublic/Thread.php(1146): XenForo_Model_Thread->deleteThread(1159, 'soft', Array)
    #6 /var/www/web120088/html/test1/library/XenForo/FrontController.php(347): XenForo_ControllerPublic_Thread->actionDelete()
    #7 /var/www/web120088/html/test1/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #8 /var/www/web120088/html/test1/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #9 {main}
    Benötigter Status
    array(3) {
    ["url"] => string(67) "http://test1.anzahcraft.de/threads/whitelist-ftb-server.1159/delete"
    ["_GET"] => array(0) {
    }
    ["_POST"] => array(4) {
    ["hard_delete"] => string(1) "0"
    ["reason"] => string(4) "test"
    ["_xfConfirm"] => string(1) "1"
    ["_xfToken"] => string(8) "********"
    }
    }
     
    Last edited: Feb 20, 2014
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    This is an issue with XenAtendo.
     
  3. Tealk

    Tealk Active Member

    Yes this is right, if i deactivate the addon i can delete posts and how i can fix this?
     
    Last edited: Feb 20, 2014
  4. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    You'll need to contact the add-on author.
     

Share This Page