1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Email error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Bruker1149, May 7, 2012.

  1. Bruker1149

    Bruker1149 Member

    Hi.

    Im a noob on xenforo but i need help on this problem. I want to let people get emails when they register an more. I have setup the e-mail setting: smtp server, username and password and so on. I hosting the forum on Apache2 in Ubuntu. The e mail is hostet by godaddy(.com).

    Error:
    Zend_Mail_Protocol_Exception: 'smtpout.secureserver.net ' appears to be a DNS hostname but cannot match TLD against known list, 'smtpout.secureserver.net ' does not appear to be a valid local network name - library/Zend/Mail/Protocol/Abstract.php:145

    Stack Trace:
    #0 /home/oleandre/forum/library/Zend/Mail/Protocol/Smtp.php(156): Zend_Mail_Protocol_Abstract->__construct('smtpout.secures...', '25')
    #1 /home/oleandre/forum/library/Zend/Mail/Protocol/Smtp/Auth/Login.php(76): Zend_Mail_Protocol_Smtp->__construct('smtpout.secures...', NULL, Array)
    #2 /home/oleandre/forum/library/Zend/Mail/Transport/Smtp.php(198): Zend_Mail_Protocol_Smtp_Auth_Login->__construct('smtpout.secures...', NULL, Array)
    #3 /home/oleandre/forum/library/Zend/Mail/Transport/Abstract.php(348): Zend_Mail_Transport_Smtp->_sendMail()
    #4 /home/oleandre/forum/library/Zend/Mail.php(1194): Zend_Mail_Transport_Abstract->send(Object(Zend_Mail))
    #5 /home/oleandre/forum/library/XenForo/Mail.php(170): Zend_Mail->send()
    #6 /home/oleandre/forum/library/XenForo/Mail.php(145): XenForo_Mail->sendMail(Object(Zend_Mail))
    #7 /home/oleandre/forum/library/XenForo/Mail.php(197): XenForo_Mail->send('Jonas_bl01@hotm...', 'Stormpegasus12', Array, '', '', '')
    #8 /home/oleandre/forum/library/XenForo/Model/Conversation.php(855): XenForo_Mail->queue('Jonas_bl01@hotm...', 'Stormpegasus12')
    #9 /home/oleandre/forum/library/XenForo/Model/Conversation.php(712): XenForo_Model_Conversation->insertConversationAlert(Array, Array, 'reply', Array, Array, Array)
    #10 /home/oleandre/forum/library/XenForo/DataWriter/ConversationMaster.php(304): XenForo_Model_Conversation->addConversationReplyToRecipients(Array, Array, Array)
    #11 /home/oleandre/forum/library/XenForo/DataWriter.php(1385): XenForo_DataWriter_ConversationMaster->_postSave()
    #12 /home/oleandre/forum/library/XenForo/DataWriter/ConversationMessage.php(144): XenForo_DataWriter->save()
    #13 /home/oleandre/forum/library/XenForo/DataWriter.php(1385): XenForo_DataWriter_ConversationMessage->_postSave()
    #14 /home/oleandre/forum/library/XenForo/ControllerPublic/Conversation.php(858): XenForo_DataWriter->save()
    #15 /home/oleandre/forum/library/XenForo/FrontController.php(310): XenForo_ControllerPublic_Conversation->actionInsertReply()
    #16 /home/oleandre/forum/library/XenForo/FrontController.php(132): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #17 /home/oleandre/forum/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #18 {main}

    I need help realy bad :( And sorry for my english...

    Generert av: Bruker1149, 5 min siden
     
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    That is simply a SMTP connection error. Your SMTP connect info must be wrong:

    Admin CP -> Home -> Options -> Email Options -> Email Transport Method

    Double check your SMTP info with Godaddy. Or try the default option.
     
  3. Bruker1149

    Bruker1149 Member

    I have double checked the setting with godaddy. Everything seems ok.

    The default settings is not working ather.

    The error when i use the default settings:
    Zend_Mail_Transport_Exception: Unable to send mail. - library/Zend/Mail/Transport/Sendmail.php:137
    Generert av: Bruker1149, For et √łyeblikk siden

    Stack Tray
    #0 /home/oleandre/forum/library/Zend/Mail/Transport/Abstract.php(348): Zend_Mail_Transport_Sendmail->_sendMail()
    #1 /home/oleandre/forum/library/Zend/Mail.php(1194): Zend_Mail_Transport_Abstract->send(Object(Zend_Mail))
    #2 /home/oleandre/forum/library/XenForo/Mail.php(170): Zend_Mail->send()
    #3 /home/oleandre/forum/library/XenForo/Mail.php(145): XenForo_Mail->sendMail(Object(Zend_Mail))
    #4 /home/oleandre/forum/library/XenForo/Mail.php(197): XenForo_Mail->send('kamm.an@hotmail...', 'illa2012', Array, '', '', '')
    #5 /home/oleandre/forum/library/XenForo/Model/Conversation.php(855): XenForo_Mail->queue('kamm.an@hotmail...', 'illa2012')
    #6 /home/oleandre/forum/library/XenForo/DataWriter/ConversationMaster.php(330): XenForo_Model_Conversation->insertConversationAlert(Array, Array, 'insert', Array, NULL, Array)
    #7 /home/oleandre/forum/library/XenForo/DataWriter.php(1385): XenForo_DataWriter_ConversationMaster->_postSave()
    #8 /home/oleandre/forum/library/XenForo/ControllerPublic/Conversation.php(463): XenForo_DataWriter->save()
    #9 /home/oleandre/forum/library/XenForo/FrontController.php(310): XenForo_ControllerPublic_Conversation->actionInsert()
    #10 /home/oleandre/forum/library/XenForo/FrontController.php(132): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #11 /home/oleandre/forum/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #12 {main}

    Thanks for taking time to help me :)
     
  4. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

  5. Bruker1149

    Bruker1149 Member

    It works :D Thanks for the help :D
     

Share This Page