• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.1 Editing posts now shows code

Jeff Fuqua

Well-known member
#1
Something strange just started happening on my forum.

Now, if I go to edit a post, I see the content with html code included. This just started happening over the last couple of days.
 

Naatan

Well-known member
#2
Did you install any addons / updates?
Are you the only one with access to modify files?
Did you basically change ANYTHING in your setup what so ever?
 

Jeff Fuqua

Well-known member
#3
Did you install any addons / updates?
Are you the only one with access to modify files?
Did you basically change ANYTHING in your setup what so ever?
I just added Chris' Notification add-on update. Disabling that didn't change anything.

I'm the only one who can modify the site. I'm not aware of any changes. This is a real head-scratcher.
 

FredC

Well-known member
#13
That is for sure the BB code editor, Not sure why the link below the editor isnt showing.. I think you can switch this in your preferences though.

I just tried to register on your site but hit the caps lock on my email address if you fix the GMAIL.COM part to gmail.com and resend my activation email ill take a look around. Or just manually approve my username.
 

FredC

Well-known member
#20
I was looking to, Same results nothing..
I really have exhausted my ideas on the cause.. Hopefully someone will see this soon and give you a better hand then i did. Sorry and Good Luck..