1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DXF Red for v1.1.X of Xenforo [Deleted]

Discussion in 'Style Releases' started by Kim, Feb 11, 2012.

  1. Kim

    Kim Well-Known Member

    The8thLegion likes this.
  2. jackrouse

    jackrouse Member

    not sure if this is a style problem or if I need to update the templates, but after installing this theme I've lost all the icons in the message text editor, can someone point me in the right direction to fix this please.
     
  3. Coop1979

    Coop1979 Well-Known Member

    This fine print is ridiculous. I would advise anyone looking at this theme to think long and hard about the restrictions placed on this free theme that was added for the community before installing it.


    Jackrouse, per the fine print you can't get any support here, which basically makes this thread useless.
     
    Floris likes this.
  4. Forsaken

    Forsaken Well-Known Member

    Copy the sprite sheets from the default style to the dxf folders.
     
  5. Forsaken

    Forsaken Well-Known Member

    The terms are being changed, as these are the ones she used previously at SkinByDragonfly.

    Support is given here, but it is easier to manage support on our site, which is why that is mentioned.
     
    Coop1979 likes this.
  6. jackrouse

    jackrouse Member

    Thanks for the quick response, however which file do I fond them in, and which file do I copy them to, I'm a complete noobie with Xenforo
     
  7. Forsaken

    Forsaken Well-Known Member

    I'll post a new archive on Xenique (I can't change the version here, and Kim is busy with preparing to move) with the images.

    It'll be in this thread: http://xenique.com/forums/threads/dxf-red-for-v1-1-x-of-xenforo.324/
     
    Kim likes this.
  8. Kim

    Kim Well-Known Member

    Floris and Forsaken like this.
  9. jackrouse

    jackrouse Member

    I've downloaded the version I was pointed to V1.1.x but I still have the same problem with the editor icons.

    The logo will not display or at least I cannot make it do so.

    Default avatars are missing
     
  10. Forsaken

    Forsaken Well-Known Member

    Just checked your site, and it doesn't look like you've uploaded the images to the right directory.

    Make sure the dxf_red folder is installed under the /styles/ directory.
     
  11. jackrouse

    jackrouse Member

    Thats fixed it thanks a lot
     
  12. John

    John Well-Known Member

    No need to fret over support from Kim or Forsaken...they are some of the best in the business and bend over backwards for their clients. ;)
     
  13. Forsaken

    Forsaken Well-Known Member

    This style doesn't require any changs to be compatible with XenForo 1.1.3.
     
  14. Kim

    Kim Well-Known Member

    This resource has been removed and is no longer available for download.
     

Share This Page