1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Diplay Error with my Temp Mod

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by bogus, May 2, 2011.

  1. bogus

    bogus Guest

    Hello, i need some help. I just recognized an error i have with my Template Modification
    Its also displayed (but not working) in Forums with Sub-Forums
    Please check here. Underneath the Sub-Forums you can see the not working "Whats going on" Box
    I am using the same Code as in the Modification i posted. Thanks for helping
  2. Lawrence

    Lawrence Well-Known Member

    The variables holding the forum stats are only populated on forum home, while the members totals are filled on forum home and the current visitors screen. You will need a plugin to display those stats on every page.
  3. bogus

    bogus Guest

    You missunderstood me. I dont want to get it displayed on every page. i just want it to be displayed on Forums Home Page...
    I dont want the mod displayed on NO Subpage. What can i do to get it out off any subpage?
  4. Lawrence

    Lawrence Well-Known Member

    Sorry, I did misunderstand.

    If you want it to be displayed only on forum home, then I would recommend removing this from the node_list template, <xen:include template="forum_stats" />

    and placing it in the forum_list template. Find

    <xen:hook name="forum_list_nodes">
    <xen:if is="{$renderedNodes}"><xen:include template="node_list" /></xen:if>
    and right above </xen:hook>, add:

    <xen:include template="forum_stats" />
    bogus likes this.
  5. bogus

    bogus Guest

    Muchas Gracias ;) Works like a charm (y)

Share This Page