1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Custom Node Icon NOT WORKING

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by toodlez, Oct 27, 2011.

  1. toodlez

    toodlez Active Member

    Okay, I have about 130 custom node icons and they all work perfectly fine... my VERY LAST ONE of the entire site is not showing up, it is just showing the sprite image in there instead.

    Any ideas?
     
  2. toodlez

    toodlez Active Member

    When I put this entry above the 2nd to last one (so it is now second to last and a different one in last) then that shows up but the one i put it above doesn't show up...

    Did I max out the .css file? Only thing I can think of
     
  3. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Can you post your CSS here? Or at least the end of the CSS that has the problem? Or post a URL to your forum.
     
  4. toodlez

    toodlez Active Member

    I know my code is correct.

    If I move node 148 above node 146, then they just replace each other... the correct images show, but the bottom node always has the original sprite icons instead of the custom...

    I even tried to move the bottom node above every custom node I added.... And it made every single node show up with the standard sprite node icon EXCEPT node 148...

    Very tricky
     
  5. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    You are missing some ending curly braces:

    Code:
    .node_146 .forumNodeInfo .nodeIcon, .node_146 .categoryForumNodeInfo .nodeIcon {
    background-image: url("/styles/skinden/social/xenforo/widgets/capitals_status.png");
    filter:alpha(opacity=40);
    -moz-opacity:0.4;
    -khtml-opacity: 0.4;
    opacity: 0.4;
    } <-- needs curly
    
    .node_146 .forumNodeInfo.unread .nodeIcon, .node_146 .categoryForumNodeInfo.unread .nodeIcon {
    background-image: url("/styles/skinden/social/xenforo/widgets/capitals_status.png");
    filter:alpha(opacity=100);
    -moz-opacity:1;
    -khtml-opacity: 1;
    opacity: 1;
    }
    
    .node_148 .forumNodeInfo .nodeIcon, .node_148 .categoryForumNodeInfo .nodeIcon {
    background-image: url("/styles/skinden/social/xenforo/widgets/wjets_status.png");
    filter:alpha(opacity=40);
    -moz-opacity:0.4;
    -khtml-opacity: 0.4;
    opacity: 0.4;
    } <-- needs curly
    
    .node_148 .forumNodeInfo.unread .nodeIcon, .node_148 .categoryForumNodeInfo.unread .nodeIcon {
    background-image: url("/styles/skinden/social/xenforo/widgets/wjets_status.png");
    filter:alpha(opacity=100);
    -moz-opacity:1;
    -khtml-opacity: 1;
    opacity: 1;
    }
    
     
    SchmitzIT likes this.
  6. toodlez

    toodlez Active Member

    Strange that I missed those... Out of the 30 I just added...
    Must have been getting bored
     

Share This Page