1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Couple members appear stuck.

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by WCFA, Sep 2, 2014.

  1. WCFA

    WCFA Active Member

    Does anyone know how to remove members that are in
    User Permissions ?

    There are a few people in there and I cant remove them and i think its messing with their settings. They are where you give a member special permission but they can not seem to be removed.

    Tried answering notset to all and removing mod status for the tow mods with no luck,
    The two that were moderators which I down graded and did not work two were members and where Admins to help setup and are also not admins.

    There is no remove to edit this area, so unsure how to remove them, there is an old account there too, all seem stuck in this section there are 6 total I think.

    Thank You
     
  2. Martok

    Martok Well-Known Member

    To remove a member from Users > User Permissions, click on their name in this area. Next, click on Not Set (No) at the top of the column, then save at the bottom of the page.

    This will reset all individual user permissions for that user and they will no longer appear on that page.
     
  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Make sure any numerical values are also reset.

    Clicking the column header doesn't reset those.
     
    Martok likes this.
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Just to note that it does in 1.4.
     
    Martok and Brogan like this.
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Good to know, thanks Mike.
     
  6. WCFA

    WCFA Active Member

    This seems to be the issues it wont reset, as mention in the OP, I tried not-set it wont remove.
     
  7. WCFA

    WCFA Active Member

    Brogan what do you mean numerical as reset?
     
  8. Martok

    Martok Well-Known Member

    Have you done what Brogan said - ensured that the numbered values in the permissions list are reset to zero (and these are selected and not set to unlimited)?
     
  9. WCFA

    WCFA Active Member

    I was not sure what he meant ?? Reset numbers ?
     
  10. WCFA

    WCFA Active Member

    Where is this at exactly ?
     
  11. Martok

    Martok Well-Known Member

    Look in the permissions one of these users. You will see some permissions have numerical values, eg Time limit on editing/deleting own posts (minutes). Make sure this and all other numerical value permissions are set to zero and that unlimited isn't selected.
     
  12. WCFA

    WCFA Active Member

    Yes they were all set to zero, and still all the account remain. I noticed this 6 months ago and never thought about it. My moderators
    can not follow moderator settings and it has to be this because all other settings say they should have permissions,
    even removing them as mod did not work.
     
  13. WCFA

    WCFA Active Member

    Even tried setting them to ban and unregistered to see if I could remove them the staff box is also not checked. Removed them from all groups and no luck.
     
  14. WCFA

    WCFA Active Member

    I think its a flaw in the design if it had to be fixed in 1.4 maybe this is a bug? I see the developer is offline so unsure why they added a fix
    unless this was an issues. I have not done and upgrade and not sure I will mess it up.
     
  15. Martok

    Martok Well-Known Member

    Please post screenshots of:

    1) ACP > Users > User Permissions
    This will show us the list of users that have customised permissions

    2) A screenshot of the permissions for one of these users (by clicking on their name after taking the first screenshot)
     
  16. WCFA

    WCFA Active Member

    Ok will do.
     
  17. WCFA

    WCFA Active Member

    ( Well known Member here is helping me on the site I will check back if there is a clear solution , thank you )
     
  18. WCFA

    WCFA Active Member

    Thought I would come back here and bring this up again after hours of looking at this and Andy who is a developer of addons here
    also looked on my site with no luck . They are still stuck. I took all members groups and recreated them,deleted all extra groups resulting in only the original member groups.
    There are no moderators any more just me and still nothing. All members have no new permissions and there are 6 stuck on there.
    No members of any kind have any permissions only then the registered member settings. By all reasoning there is not possibility they should
    be there but are. All of these 6 are verified zero.

    Thank You.
     
  19. WCFA

    WCFA Active Member

    I updated to 1.4.0 today and was able to remove these stuck members.
    I am guessing was an old glitch in 1.2.5 as removing all add ons did not solve however
    upgrading to 1.4.0 did the trick.
     
    AndyB likes this.
  20. Floyd R Turbo

    Floyd R Turbo Well-Known Member

    Sneaky tweaker!!
     

Share This Page