1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Can't upload a pdf

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by wickedstangs, Jan 6, 2012.

  1. wickedstangs

    wickedstangs Well-Known Member

  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Presumably pdf is an allowed attachment type and the maximum attachment size is greater than the file?

    Are both sites on the same server?
     
  3. Trekkan

    Trekkan Well-Known Member

    I just had the same issue oddly enough and was able to resolve it. Check the the last post in this thread: http://xenforo.com/community/threads/unable-to-attach-any-files.25584/

    Sounds like it could be the same issue since you said it works fine on another server, probably the Apache config setting.
     
  4. wickedstangs

    wickedstangs Well-Known Member

    both sites are on the same server.. And looked at the allowed attachments and both are the same..

    I just noticed this from both sites..
    WS
    ws.JPG

    MFM
    mfm.JPG

    could I have a early release on my other site..? The image show on order difference.. Not sure if it matters...
     
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The order isn't important - I believe several groups have the same display order priority.

    However, I note that you have at least one add-on installed on WS, so I would look there for the issue.

    Try disabling them one at a time.
     
  6. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Does it happen with all attachments or only pdfs? Or only that one pdf?

    I have seen this caused by using the flash uploader on a forum that is behind htaccess:

    Admin CP -> Home -> Options -> Attachments -> Use Flash Uploader

    The flash uploader simply doesn't work behind htaccess.
     
  7. wickedstangs

    wickedstangs Well-Known Member

    That worked...
     

Share This Page