1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can't Login

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by wickedstangs, Mar 1, 2011.

  1. wickedstangs

    wickedstangs Well-Known Member

    I am getting emails of people can't login errors..
    wickedstangs.jpg

    Its happening to more than one person....
     
  2. wickedstangs

    wickedstangs Well-Known Member

    This is happening when a new user is signing up..
     
  3. wickedstangs

    wickedstangs Well-Known Member

    I tried to manually input the users and get this error?
    error.jpg
     
  4. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    What is CemZoo? Looks like an addon.

    Try disabling your addons:

    Admin CP -> Home -> List Add-ons -> Disable (in the Control menu for each addon)
     
    wickedstangs likes this.
  5. wickedstangs

    wickedstangs Well-Known Member

    I installed forum runner this morning?
     
  6. Dean

    Dean Well-Known Member

    I'm beginning to sense a pattern developing..
     
  7. wickedstangs

    wickedstangs Well-Known Member

    disabled all add ons and it worked.. going back one by one..
     
  8. wickedstangs

    wickedstangs Well-Known Member

    addon.jpg
    List of my add-on..
     
  9. wickedstangs

    wickedstangs Well-Known Member

    Username change 1.0.1 I get the error above?
     
  10. wickedstangs

    wickedstangs Well-Known Member

    Thank you very much would not have known to do this. Looks like its working again..
     

Share This Page