1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

breadcrumb styling question

Discussion in 'Styling and Customization Questions' started by toodlez, Oct 21, 2011.

  1. toodlez

    toodlez Active Member

    Okay, so I'm trying to use
    @imagePath/xenforo/gradients/form-button-white-25px.png
    gradient on my breadcrumb links + hover... problem is it cuts off by the
    " > " part the arrow of the breadcrumb... When I put it into the hover it uses the background color I chose for that arrow corner, how do I make it go 100% of each breadlink?
     
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    This is the CSS in question:

    Admin CP -> Appearance -> Templates -> breadcrumb.css

    Code:
    .breadcrumb .crust:hover .arrow span
    {
    	border-left-color: @breadcrumbItemCrumbHover.background-color;
    }
    
    As you said, it is using the background color from the other property but not the background image. I experimented with a border image but couldn't make it work:

    Code:
    .breadcrumb .crust:hover .arrow span
    {
    	border-left-color: @breadcrumbItemCrumbHover.background-color;
    	border-left-image: url('@imagePath/xenforo/gradients/form-button-white-25px.png');
    }
    
    It's a place to start. Maybe some one else can make it work.
     
  3. toodlez

    toodlez Active Member

    I appreciate it Jake! Very much

    I hope, SOMEONE would have an answer for this, strange how it can't be more simple in such a great forum system
     
  4. ShadyX

    ShadyX Well-Known Member

    This is something that has left me scratching my head too, If I do by some off chance find the answer I will post it here for you :)
     
    toodlez likes this.
  5. toodlez

    toodlez Active Member

    Appreciate it Shady..

    My mind was being blown last night trying to figure out what the hell was going on !
     

Share This Page