• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.4 Blank page after host change

borbole

Well-known member
#2
I have changed host without changing anything else...now i see blank page. Why?
Can you elaborate a little further on this? What procedure did you follow?

P.s. Can you check for any blank index.html pages in your forum root? If you find any, delete it and see if it would make any difference.
 

Liam W

Well-known member
#4
It could be a suppressed PHP error, or a rogue index file.

Generally there will be an error_log file in your web root - look inside it for any PHP errors.

Also, check for any .htm or .html files in the web root, and delete them.

Liam
 

Liam W

Well-known member
#6
If you can get to /install, you can login as an admin. You would only need to rebuild data if the templates in the database aren't correct, or if you used templates as files and they're also not correct.

What happens if you navigate directly to index.php on your site?

Liam
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#8
Presumably you have moved the database and files to the new host?

The FAQ in my signature explains the steps required to change hosts.
 

Markos

Well-known member
#9
Presumably you have moved the database and files to the new host?

The FAQ in my signature explains the steps required to change hosts.
I already readed it but it's not question of Chmod of data/internal data...there is another problem as i see...
 

Markos

Well-known member
#10
If you can get to /install, you can login as an admin. You would only need to rebuild data if the templates in the database aren't correct, or if you used templates as files and they're also not correct.

What happens if you navigate directly to index.php on your site?

Liam
A blank page again.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#11
it's not question of Chmod of data/internal data
I never said it was.

As far as I can tell, nothing exists at the domain URL registered against your license, not even at /admin.php.

Until you outline the steps taken, we're just going to be guessing at the cause.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#12
Actually, the console is showing a 500 error, so you will need to check the server error log.
It could indicate a bad dump or restore.
 

Tracy Perry

Well-known member
#16
You are getting this in your vhost error log
Code:
[Tue May 19 08:50:04 2015] [warn] [client 93.63.226.141] mod_fcgid: stderr: PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /var/www/vhosts/amineofinformation.it/fifaplaza.net/
forum/library/config.php on line 34, referer: http://www.google.it/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCIQFjAA&url=http%3A%2F%2Ffifaplaza.net%2Fforum%2F&ei=Fd1aVZf-OIGxUOvLgYgH&usg=AFQjCNHmx
_vs6D-VOHilplTMgz9Xt2XFVQ&sig2=Olv0MSTQVCZNlMPTpXkAwg&bvm=bv.93564037,d.d24
[Tue May 19 08:50:57 2015] [warn] [client 66.249.67.116] mod_fcgid: stderr: PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /var/www/vhosts/amineofinformation.it/fifaplaza.net/
forum/library/config.php on line 34
[Tue May 19 08:51:48 2015] [warn] [client 93.63.226.141] mod_fcgid: stderr: PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /var/www/vhosts/amineofinformation.it/fifaplaza.net/
forum/library/config.php on line 34, referer: http://www.google.it/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCIQFjAA&url=http%3A%2F%2Ffifaplaza.net%2Fforum%2F&ei=Fd1aVZf-OIGxUOvLgYgH&usg=AFQjCNHmx
_vs6D-VOHilplTMgz9Xt2XFVQ&sig2=Olv0MSTQVCZNlMPTpXkAwg&bvm=bv.93564037,d.d24
[Tue May 19 08:52:38 2015] [warn] [client 62.98.74.89] mod_fcgid: stderr: PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /var/www/vhosts/amineofinformation.it/fifaplaza.net/fo
rum/library/config.php on line 34
[Tue May 19 08:53:15 2015] [warn] [client 62.98.74.89] mod_fcgid: stderr: PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /var/www/vhosts/amineofinformation.it/fifaplaza.net/fo
rum/library/config.php on line 34
[Tue May 19 08:53:17 2015] [warn] [client 66.249.67.116] mod_fcgid: stderr: PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /var/www/vhosts/amineofinformation.it/fifaplaza.net/
forum/library/config.php on line 34
[Tue May 19 08:54:07 2015] [warn] [client 62.98.74.89] mod_fcgid: stderr: PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /var/www/vhosts/amineofinformation.it/fifaplaza.net/fo
rum/library/config.php on line 34
[Tue May 19 09:02:05 2015] [warn] [client 151.82.31.17] mod_fcgid: stderr: PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /var/www/vhosts/amineofinformation.it/fifaplaza.net/f
orum/library/config.php on line 34, referer: https://www.google.it/
[Tue May 19 09:02:19 2015] [warn] [client 81.208.92.191] mod_fcgid: stderr: PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /var/www/vhosts/amineofinformation.it/fifaplaza.net/
forum/library/config.php on line 34
[Tue May 19 09:10:12 2015] [warn] [client 93.46.178.67] mod_fcgid: stderr: PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /var/www/vhosts/amineofinformation.it/fifaplaza.net/f
orum/library/config.php on line 34, referer: https://www.google.it/
[Tue May 19 09:15:10 2015] [warn] [client 62.94.236.35] mod_fcgid: stderr: PHP Parse error:  syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /var/www/vhosts/amineofinformation.it/fifaplaza.net/f
orum/library/config.php on line 34, referer: https://www.google.it/
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#17
Sounds like the config.php file has been edited using something like Word.

Use a program such as Notepad++ and save it as UTF8 without BOM.
 

Tracy Perry

Well-known member
#18
It's fixed now... a ' was left out in front of the DB name. My fault. Was so involved in trying to figure out if it was Plesk I missed that. Just another reason I hate using/interfacing with a panel.
I typically do the editing on the system itself using joe (a nice compact little editor that takes me back to my DOS days).

There are now other issues - but it's going to be due to Plesk and the way it sets up the vhosts and the FURL's (or doesn't as the case may be), and the fact that the CDN is still set up to use to pull images from.
 
Last edited:

Tracy Perry

Well-known member
#20
You have it commented out in your config.php, but if you have it referred to anywhere in your ACP/templates, then you need to change it back to the default.