BB Code Media Sites

ozzy47

Well-known member
I am trying to code a bb code for my media site to play the videos on XenForo, but I need some help real BAD!!

The Video site is http://www.xfmediahost.com/

The embedded code it gives you is something like this:

<embed src="http://www.xfmediahost.com/player.swf" width="720" height="360" bgcolor="FFFFFF" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="false" flashvars="flvsource=http://www.xfmediahost.com/uploads/ggr06kpg743ahsctj4hq.flv&preview_image=http://www.xfmediahost.com/uploads/player_thumbs/ggr06kpg743ahsctj4hq.jpg&backgcolor=FFFFFF&autoplay=false&url_logo=http://www.xfmediahost.com/images/playerlogos/logo-player.png&logo=top_right&floating_navbar=false&color_nav_bar_top=0x478dc2&color_nav_bar_bottom=0xE7EBEC&ads_background_color=0x00CCFF&ads_border_color=0xCCCCCC&scrubber_position_color=0x6AA1CE&scrubber_load_color=0x888888&scrubber_background_color=0xBBBBBB&volume_bar_color=0xBBBBBB&aspect_ratio=stretch"></embed>

The direct link looks like this:

http://www.xfmediahost.com/videos/36/lions

I have been able to get the player to show up on XF but when you click play the video gives you a error message, ie error loading media

The bb code I made looks like this:

Media Site ID: xfmediahost

Site Title: XF Media Host

Site URL: http://www.xfmediahost.com

Match URL'S:
[var.base_url]/playlist.php?{$id:}/
xfmediahost.com/uploads/{$id:}/
xfmediahost.com/videos/{$id:}/
[var.base_url]/uploads/{$id:}/

Embed HTML:

<embed src="http://www.xfmediahost.com/player.swf" width="720" height="360" bgcolor="FFFFFF" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="false" flashvars="flvsource=http://www.xfmediahost.com/uploads/{$id:}.flv&preview_image=http://www.xfmediahost.com/uploads/player_thumbs/{$id:}.jpg&backgcolor=FFFFFF&autoplay=false&url_logo=http://www.xfmediahost.com/images/playerlogos/logo-player.png&logo=top_right&floating_navbar=false&color_nav_bar_top=0x478dc2&color_nav_bar_bottom=0xE7EBEC&ads_background_color=0x00CCFF&ads_border_color=0xCCCCCC&scrubber_position_color=0x6AA1CE&scrubber_load_color=0x888888&scrubber_background_color=0xBBBBBB&volume_bar_color=0xBBBBBB&aspect_ratio=stretch"></embed>
 

EQnoble

Well-known member
Well with the way you have your video titling done through phpmotion is hindering me from figuring it out with a cursory glance.... I will work on a external embedding solution for you tonight and hopefully have it for you in the morning (it's 11:13 here now) if not tonight.
 
Top