• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Anyone else having problems with facebook integration?

-GR-

Well-known member
#1
I don't think it is xf but I can't get facebook integrated. I have xf in the root directory of the domain. I already setup the new application and copied the proper codes into xf.

Problem is facebook doesn't give you any details about the error.
 

-GR-

Well-known member
#3
When I go to my user drop down menu and click on facebook integration and then get to the next page to click the associate with facebook button it goes to connect with facebook and then bounces me back to Xenforo saying: An error occurred while connecting with Facebook. Please try again later.
 

-GR-

Well-known member
#5
I would have to check as I am not sure without a phpinfo file. My host is hostgator. I am pretty sure I got the integration to work with vb4 on my server.
 

-GR-

Well-known member
#7
It is an addon domain from the original hosted domain. So it is /home/nutndun/public_html/main stie/xenforo site/

The main site is running vb4 with vbseo.
 

-GR-

Well-known member
#8
The weird thing is on the facebook developer application page for that application it shows one user which should be me.
 

-GR-

Well-known member
#10
I think I have access to the logs. I am on a shared hosting account right now but will be switching to vps in the next two weeks.
 
#11
I'm getting same issue; I have looked at the error logs and nothing is there relating to this.

It initially brought up the facebook 'authorisation' page; but after approving the connection I get the error above. This then occurs everytime I choose Logon with Facebook

Any ideas?