• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Not a bug Ana Hesabıma giremiyorum?

Status
Not open for further replies.
Affected version
yok
#1
mrb sevgili dostlar ben 2 3 gün önce "de giriyordu ve şimdi malesff aşındaki hatayi veriyor ve yönetici paneline giriyor sorunsuz bunun çözümü varımı
hata kod aşadaki.

Code:
 Bir istisna oluştu: Mysqli hazırlama hatası: MySQL sunucusu 77. satırda /home/u919590762/public_html/library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php adresinde gitti.

Zend_Db_Statement_Mysqli -> _ hazırla () Zend / Db / Statement.php dosyasındaki satır 115
Zend_Db_Statement -> 381 satırındaki Zend / Db / Adaptör / Mysqli.php'deki __ construct ()
Zend_Db_Adapter_Mysqli-> hazırla () 478 satırında Zend / Db / Adaptor / Abstract.php dosyasında
Zend_Db_Adapter_Abstract-> query () 825 satırında Zend / Db / Adapter / Abstract.php dosyasında
Zend_Db_Adapter_Abstract-> fetchOne () 64 satırında XenForo / Model / DataRegistry.php dosyasında
XenForo_Model_DataRegistry -> _ getFromDb () içinde XenForo / Model / DataRegistry.php satır 34'de
XenForo_Model_DataRegistry-> Audentio / UIX / Model / Node.php dosyasındaki 226 satırındaki get ()
Audentio_UIX_Model_Node-> Audentio / UIX / Listener / CodeEvent.php dosyasındaki 141. satırdaki getUixNodeCache ()
XenForo / CodeEvent.php dosyasındaki 58. satırdaki Audentio_UIX_Listener_CodeEvent :: templateCreate ()
XenForo_CodeEvent :: fire () içinde XenForo / Template / Abstract.php satır 82'de
XenForo_Template_Abstract -> __ construct () içinde XenForo / Bağımlılıklar / Public.php satır 239
XenForo_Dependencies_Public-> createTemplateObject () içinde XenForo / ViewRenderer / Abstract.php satır 265
XenForo_ViewRenderer_Abstract-> createTemplateObject (), satır 120'de XenForo / ViewRenderer / HtmlPublic.php dosyasında
XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic-> renderContainer () XenForo / FrontController.php satır 639'da
XenForo_FrontController-> renderView () içinde 158 satırı XenForo / FrontController.php
XenForo_FrontController-> line 13 /home/u919590762/public_html/index.php dosyasındaki () çalıştırın [/ CODE]
 

Attachments

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
Please associate your forum account with your customer account to gain access to the customer forums.

Please note that we can only provide support in English as well.
 
#3
aydar What is the XenForo version?
it is probably a mistake originating from the Turkish language file. i changed my turkish language file i did not have any bugs left on the forum.
I'm new to xenforo. I'm more strangers.
 
Status
Not open for further replies.