1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

An unexpected error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Blue, Apr 5, 2011.

  1. Blue

    Blue Well-Known Member

    No mods installed, v 1.0.1

    When I click appearance from the ACP options menu I get
    "An unexpected error occurred. Please try again later."

    Code:
    #0 /home/********/public_html/community/library/XenForo/Option/StyleChooser.php(55):
    
    XenForo_Model::create('XenForo_Model_s...')
    #1 /home/********/public_html/community/library/XenForo/Option/StyleChooser.php(39):
    
    XenForo_Option_StyleChooser::_render('option_list_opt...', Object(XenForo_ViewAdmin_Option_ListOptions), 'options', Array,
    
    false)
    #2 /home/********/public_html/community/library/XenForo/ViewAdmin/Helper/Option.php(299):
    
    XenForo_Option_StyleChooser::renderRadio(Object(XenForo_ViewAdmin_Option_ListOptions), 'options', Array, false)
    #3 /home/********/public_html/community/library/XenForo/ViewAdmin/Helper/Option.php(71):
    
    XenForo_ViewAdmin_Helper_Option::_renderCallbackOptionHtml(Array, Object(XenForo_ViewAdmin_Option_ListOptions), 'options',
    
    Array, false)
    #4 /home/********/public_html/community/library/XenForo/ViewAdmin/Helper/Option.php(33):
    
    XenForo_ViewAdmin_Helper_Option::renderPreparedOptionHtml(Object(XenForo_ViewAdmin_Option_ListOptions), 'options', Array,
    
    false)
    #5 /home/********/public_html/community/library/XenForo/ViewAdmin/Option/ListOptions.php(30):
    
    XenForo_ViewAdmin_Helper_Option::renderPreparedOptionsHtml(Object(XenForo_ViewAdmin_Option_ListOptions), Array, false,
    
    'options')
    #6 /home/********/public_html/community/library/XenForo/ViewRenderer/Abstract.php(222):
    
    XenForo_ViewAdmin_Option_ListOptions->renderHtml(Object(XenForo_ViewAdmin_Option_ListOptions), Array, false)
    #7 /home/********/public_html/community/library/XenForo/ViewRenderer/HtmlAdmin.php(63):
    
    XenForo_ViewRenderer_Abstract->renderViewObject()
    #8 /home/********/public_html/community/library/XenForo/FrontController.php(533):
    
    XenForo_ViewRenderer_HtmlAdmin->renderView('XenForo_ViewAdm...', 'Html', Array, 'option_list')
    #9 /home/********/public_html/community/library/XenForo/FrontController.php(156):
    
    XenForo_FrontController->renderView('XenForo_ViewAdm...', Array, 'option_list', NULL)
    #10 /home/********/public_html/community/admin.php(13): XenForo_FrontController->run(Object(XenForo_ControllerResponse_View),
    
    Object(XenForo_ViewRenderer_HtmlAdmin), Array)
    #11 {main}
     
     __________________
     And below that
     __________________
      
    array(3) {
      ["url"] => string(72) "http://*****************.com/community/admin.php?options/list/appearance"
      ["_GET"] => array(1) {
        ["options/list/appearance"] => string(0) ""
      }
      ["_POST"] => array(0) {
      }
    }
    
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  3. Blue

    Blue Well-Known Member

    Oh Ok. I only updated the one file from my previous post. Thanks again.
     

Share This Page