• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Admin style killed

Wuebit

Well-known member
#1
My admin style has been killed! this happened when I uninstalled a skin..
Any ideas?

dead.jpg

Edit fixed now with debug.
Close plz
 

Wuebit

Well-known member
#3
Closed as requested.

Re-opened as requested.
Sorry Brogan i thought it was fixed -_-

Anyway's errors poping up now ;/

The following error occurred:
The controller XenForo_ControllerPublic_Index does not define an action called MiscStyle.


More errors

Template Errors: forum_list

  1. Invalid argument supplied for foreach() in /home/animelon/public_html/library/XenForo/Template/Abstract.php(243) : eval()'d code, line 422:
    421: '; 422: foreach ($StatusUpdates AS $update) 423: {
  2. Invalid argument supplied for foreach() in /home/animelon/public_html/library/XenForo/Template/Abstract.php(243) : eval()'d code, line 492:
    491: '; 492: foreach ($MediaRecent AS $media) 493
Hmmm looks like something in my skin *goes to check* I think I know what the bottom two are
Fixed them
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#4
Looks like those two errors are related to add-ons.
Can you list all the add-ons you have installed?
 

Wuebit

Well-known member
#5
Looks like those two errors are related to add-ons.
Can you list all the add-ons you have installed?
Yea mate fixed it in the end there was some template includes I left behind my own fault ><
You can close it now "again lol" if you like :p

Cheers